Main menu

header

609 20 1de Raluca Grinţescu

Unii dintre noi nu şi-au înţeles scopul, alţii l-au aflat pe parcurs, alţii l-au interpretat greşit, iar alţii nu l-au găsit niciodată. În vieţile noastre incredibil de pământeşti ne luptăm pentru orice nimic. Adeseori fără un scop anume. Adeseori, grijile şi ţelurile noastre sunt majoritatea materiale şi lumeşti. Dar există o categorie de suflete pe acest Pământ, o categorie specială pe care Doreen Virtue o face cunoscută sub denumirea de „Îngeri Pământeni”. Cine sunt Îngerii Pământeni? Sunteți unul dintre ei? Este scopul dumneavoastră diferit de al celorlalţi?

Hibrizii

Dacă vă uitați, la un moment dat, în ochii unui Spiriduş, puteți vedea seriozitatea unui profesor inteligent. Însă, în următorul moment, veți vedea privirea răutăcioasă a unui copil de 7 ani care e pe cale să vă facă o farsă. Se mai poate întâmpla însă în anumite cazuri să constatați că nu aparţineți niciuneia dintre categoriile enumerate în ediţiile trecute sau să prezentați trăsături a două sau chiar a mai multor categorii de suflete. Înseamnă că aparţineți categoriei sufletelor hibride. Sufletele hibride pot fi împărţite în mai multe categorii:

Îngerii Mistici

Îngerii Mistici au trăsături aparţinând atât Înţelepţilor, cât şi Îngerilor Întrupaţi. Se descurcă în societate, iubesc să-i înveţe şi pe alţii şi reuşesc să vadă partea bună din ceilalţi. Sunt înţelepţi şi precauţi, şi atunci când ajută pe cineva o fac din toată inima. Îngerii Mistici sunt suflete afectuoase care urăsc haosul şi dezordinea, apreciind în schimb ordinea, dar şi regulile care o fac posibilă. Au har de vindecători. Ştiu să dea. Ştiu să şi primească.

Cavalerii Paladini

Jumătate Înţelepţi, Jumătate Îngeri… aceştia sunt Cavalerii Paladini. Cavalerii Paladini au un aspect fizic care inspiră prestanţă şi demnitate, dar şi o privire ageră, atotcunoscătoare. Iubesc adevărul şi luptă până în pânzele albe pentru ceea ce cred, ocolind compromisurile şi calea uşoară. Se dedică astfel cauzelor drepte şi nu ezită să îi apere pe cei vulnerabili. Vă puteți baza pe ei la nevoie. Au un suflet bun, însă pot fi şi neînduplecaţi şi aspri cu cei răi. Sunt cei mai buni păstrători ai secretelor, iar comportamentul lor este curtenitor, politicos.

Stelele Mistice

Stelele Mistice sunt pe jumătate Înţelepţi, pe jumătate Oameni Stelari. Înseamnă că Stelele Mistice sunt suflete paşnice, care doresc să îi înveţe pe cei în jur şi să faciliteze cunoaşterea universală şi pacea pe Pământ. Cele mai multe dintre aceste suflete se îngrijesc de partea spirituală, iar dacă vor opta pentru învăţământ, foarte probabil că vor alege filosofia, religia, literatura universală etc.

Spiriduşii

În Spiriduşi se îmbină atât trăsături ale Înţelepţilor, dar şi ale Spiritelor Întrupate ale Naturii. Prin urmare, Spiriduşii sunt puternic conectaţi faţă de natură, dar şi familiarizaţi cu modul pământesc de a trăi. Spiriduşii sunt serioşi, dar şi amuzanţi. Fac pe profesorii, dar pozează şi în studenţi neascultători. Discursul lor este plin de învăţăminte, dar şi plin de savoare şi umor în acelaşi timp. Au înţelepciunea gravă a vieţii, dar şi bucuria de a trăi râzând micile plăceri ale vieţii.

Oamenii Mării

Oamenii Mării sunt pe jumătate Îngeri, pe Jumătate Spirite Întrupate ale Naturii. De obicei, Oamenii Mării au ca şi caracteristici fizice: părul lung, ondulat sau creţ în mod natural, de obicei roşcat sau cu reflexe de roşcat, iar uneori şi ochii de culoare verde. Sunt suflete care îndrăgesc apa şi se simt fericite şi în formă maximă atunci când locuiesc lângă mare sau lângă o altă sursă naturală de apă. Iubesc viaţa marină şi oceanică şi sunt interesaţi de tot ceea ce înseamnă fauna marină sau protecţia mediului acvatic. Unii dintre aceştia se identifică însă cu sirenele. Răcesc uşor, le este frig în permanență, consumă foarte multă apă, întrucât au o senzaţie permanentă de sete. Sunt fascinaţi de povestea Atlantidei, continentul dispărut în ape.