Main menu

header

Trucuri de înfrumuseţare de la Lily Rose Depp

715 4 1de Călin Popa şi Gabriela Comşa

Mulți spun că atunci când a devenit imaginea Chanel, în 2016, a fost o mare lovitură pentru Lily Rose Depp, dar lucrurile nu sunt deloc întâmplătoare. Pe lângă faptul că este fiica unor staruri emblematice ca Johnny Depp și Vanessa Paradis, Lily Rose este considerată unul dintre milenialii iconici, care dau tonul în tot. Și nu se sfiește să-și dezvăluie secretele frumuseții.

Read more: Trucuri de înfrumuseţare de la Lily Rose Depp

Uleiul de migdale repară firele de păr despicate

715 5 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Uleiul de migdale este o adevărată minune pentru piele și păr. Cu ajutorul unor formule simple, preparate acasă, aveți posibilitatea de a vă îmbunătăți vizibil aspectul, indiferent că este vorba despre reducerea cearcănelor sau despre combaterea firelor de păr despicate.

Read more: Uleiul de migdale repară firele de păr despicate

Dumitriţa Roşca: „Preparaţi-vă parfumul din uleiuri esenţiale“

714 4 1de Luana Mare şi Eduard Popa

Dacă vă fascinează ideea de a vă crea propriul parfum care să fie unic, să vă reprezinte şi să vă inducă o stare de bine, puteţi încerca să-l realizaţi chiar acasă, din ingrediente naturale, fără componentele sintetice pe care le conţin cele din comerţ şi care, de multe ori, sunt dăunătoare pielii. Despre secretele realizării parfumurilor, dar şi despre felul în care se pot combina uleiurile esenţiale, ne-a vorbit Dumitriţa Roşca (medalion), manager la Celeste Body & Soul Therapy.

Read more: Dumitriţa Roşca: „Preparaţi-vă parfumul din uleiuri esenţiale“

Cum aveţi grijă de gene în sezonul rece

714 5 1de Călin Popa şi Carmen Bădulescu

Ca parte importantă a farmecului privirii, genele beneficiază de multă atenție din partea doamnelor și domnișoarelor. În sezonul rece este nevoie, totuși, de unele măsuri suplimentare, așa cum se întâmplă și în cazul tenului.

Read more: Cum aveţi grijă de gene în sezonul rece

Actriţa Sandra Oh: „Acupunctura mi-a schimbat viaţa“

713 4 1de Călin Popa şi Adrian Barna

Vedetă de top la Hollywood, cunoscută în toată lumea pentru rolul din „Anatomia lui Grey”, actrița de origine coreeană Sandra Oh are ce destăinui din rutina cotidiană cu ajutorul căreia se menține într-o formă de invidiat la aproape 49 de ani.

Read more: Actriţa Sandra Oh: „Acupunctura mi-a schimbat viaţa“

Piatra de alaun, deodorantul natural ideal

712 4 2de Călin Popa şi Florinel Dumitru

Mineral natural extras din mine sau din zăcămintele de suprafaţă, piatra de alaun este un deodorant natural de excepție, având, în paralel, și alte beneficii pentru frumusețe.

Read more: Piatra de alaun, deodorantul natural ideal

Liftingul lichid reface volumul pomeţilor şi al buzelor

712 4 1de Călin Popa şi Sorin Dumitrescu

Atunci când, după o anumită vârstă, chipul își pierde din simetrie, echilibru și proporții, ceea ce se cunoaște drept frumusețe începe să se deformeze și unele persoane aleg liftingul lichid pentru a restaura volumele faciale.

Read more: Liftingul lichid reface volumul pomeţilor şi al buzelor

Cafeaua previne roşeaţa tenului

711 4 3de Călin Popa şi Adrian Barna

Consumul a patru cești cu cafea pe zi scade riscul de apariție a roșeții pielii cu circa un sfert, arată rezultatele unei cercetări derulate de specialiștii americani de la Universitatea Brown, din Rhode Island.

Read more: Cafeaua previne roşeaţa tenului

Metode naturale de îndepărtare a pilozităţii faciale

711 4 1de Călin Popa şi Sorin Dumitrescu

Multe femei se confruntă cu pilozitatea facială, care deranjează indiferent că este pronunțată sau nu. Pe lângă metodele cosmetice de luptă împotriva acestui neajuns estetic, există și numeroase mijloace naturale.

Read more: Metode naturale de îndepărtare a pilozităţii faciale

La ce recurg vedetele pentru a se păstra frumoase

711 5 1de Andreea Vasilescu şi Carmen Bădulescu

Au vedetele secrete de înfrumuseţare? Au, sigur că au. Şi unele dintre ele sunt uneori dispuse să le dezvăluie publicului. Site-ul francez doctissimo.fr ne prezintă câteva dintre ele.

Read more: La ce recurg vedetele pentru a se păstra frumoase

Manichiuri ingenioase pentru Crăciun

710 4 1de Gabriela Militaru şi Raluca Ogaru

De Sărbători aveți nevoie de atenție și de creativitate nu doar pentru meniu și pentru decorarea casei, ci și pentru ținuta de petrecere. Alegeți să accesorizați orice haină cu o manichiură de sezon și asta vă va transpune rapid în spiritul Sărbătorilor.

Read more: Manichiuri ingenioase pentru Crăciun