Main menu

header

Ţesăturile viitorului vin din drojdie şi imprimante 3D

657 33 1de Roxana Istudor şi Alexandru Brădescu

Ciuperci, portocale, proteine și alte surse dintre cele mai neașteptate ar putea sta la baza textilelor viitorului. O demonstrează parteneriatele dintre brandurile de fashion și companiile care au inventat metode neconvenționale, total neașteptate, de a face „țesături”.

Read more: Ţesăturile viitorului vin din drojdie şi imprimante 3D

Pentru un designer malaiezian, natura prinde viaţă în creaţii vestimentare: Ce iese când te laşi inspirat de o frunză

474 25 1de Raluca Grințescu

Plantele naturale nu servesc doar ca elemente de decor. Cu ele vă puteți chiar îmbrăca! A dovedit-o un designer din Malaiezia, care a realizat rochii numai din frunze și flori, ce au fost admirate de zeci de spectatori. Este binecunoscut faptul că natura reprezintă o importantă sursă de inspirație pentru creatorii de modă atunci când vine vorba despre culorile sau materialele din care sunt confecționate hainele sau alte produse. Însă v-ați uitat vreodată la o frunză și v-ați închipuit cum ați arăta îmbrăcată în ea? Artista Tang Chiew Ling a făcut acest mic exercițiu de imaginație, iar rezultatul este un colaj unic.

Read more: Pentru un designer malaiezian, natura prinde viaţă în creaţii vestimentare: Ce iese când te laşi...

Revelaţia anului: fusta din piele

de Alice Ştefan

Fusta este atât de feminină, de elegantă şi de sexy, încât ar trebui să devină piesă-cheie atunci când ne dorim să compunem o ţinută fabuloasă. Iată care sunt cele mai apreciate modele de fuste în 2012 şi cum puteţi să le asortaţi în aşa fel încât să fiţi nişte apariţii notabile, exemple demne de urmat pentru alte femei.

Read more: Revelaţia anului: fusta din piele

Imprimeul aztec, revelaţia anului

de Diana Sorescu

Anul acesta a debutat în forţă cu o pleiadă de colecţii interesante, semnate de marile case de modă. Am „răsfoit” oferta şi am selectat cele mai stilate imprimeuri ce vor fi „pe val” anul acesta. Iată câteva sugestii interesante şi posibilităţi de asortare.

Read more: Imprimeul aztec, revelaţia anului

Stil şi eleganţă în... piele

de Diana Sorescu

Până acum ceva timp, pielea era încadrată strict în zona motor sau rock. Pantalonii din piele erau purtaţi doar de adepţii acestor curente, în ţinute de nişă, apreciate doar de cunoscători. Însă acum hainele din piele fac ravagii printre pasionatele de modă. Sunt elegante, şic, sofisticate şi sexy, iar combinate cu gust pot făuri nişte ansambluri vestimentare fabuloase. Iată câteva ponturi de stil pentru dumneavoastră.

Read more: Stil şi eleganţă în... piele

Stilul retro

15-06-1de Diana Sorescu

Anul acesta se anunţă unul versatil din punct de vedere vestimentar, iar curentul retro, mai exact pin up, îşi face loc în topul preferinţelor. Pentru a exemplifica acest stil, am ales-o ca etalon pe superba Dita Von Teese, o figură emblematică a genului, o artistă ce emană eleganţă şi mister cu fiecare ţinută abordată. În plus, vă prezentăm cele mai importante direcţii în stilul retro al anilor 1920-1940.

Read more: Stilul retro

Accesorii obligatorii, de sezon: eşarfa şi şalul

de Alice Ştefan

Oricât de inspirată ar fi o ţinută, nu va arăta spectaculos niciodată dacă nu este accesorizată. Pe lângă bijuterii sau genţi, eşarfele vor condimenta întotdeauna orice apariţie. Iată ce modele să alegeţi în sezonul acesta şi cum să le combinaţi în aşa fel încât să fiţi remarcată de toată lumea.

Read more: Accesorii obligatorii, de sezon: eşarfa şi şalul

Ştiţi să alegeţi corect jeanşii?

de Alice Ştefan

Multe vedete de la Hollywood par a avea picioare lungi, când, în realitate, nu depăşesc 1,60 m! Secretul lor? Armonia stilului vestimentar şi blugii potriviţi. Învăţaţi în această ediţie a rubricii noastre cum să vă alegeţi perechea ideală de jeanşi, astfel încât să vă avantajeze şi să vă complimenteze silueta.

Read more: Ştiţi să alegeţi corect jeanşii?

Genţi cu stil pentru anul 2012

de Alice Ştefan

Anul ce tocmai a început nu vine doar cu previziuni economice sau astrologice, ci şi cu noi tendinţe în modă. Dacă ediţiile trecute am vorbit despre rochii şi pantofi, acum a venit momentul să descoperiţi care sunt cele mai stilate modele de genţi şi cum se pot asorta cu clasă şi bun gust.

Read more: Genţi cu stil pentru anul 2012

Adoptaţi stilul Pippa Middleton: simplu, dar şic

26-09-1de Alice Ştefan

Pippa Middleton, sora mai mică a lui Catherine, ducesă de Cambridge, a devenit etalon de stil o dată cu celebra nuntă regală, la care a făcut furori într-o rochie albă maxi, mulată. De atunci, fotografii o urmează pretutindeni, iar criticii de modă îi laudă stilul vestimentar, catalogat drept simplu, dar şic. Aşadar, iată de ce piese şi accesorii aveţi nevoie pentru a fi la fel de elegantă ca Pippa.

Read more: Adoptaţi stilul Pippa Middleton: simplu, dar şic

Pantofi ideali pentru Sărbători

de Alice Ştefan

Ne aflăm în luna cadourilor şi mai ales a petrecerilor de Sărbători. Rubrica noastră de modă şi-a propus să vă prezinte cele mai stilate şi în tendinţe modele de pantofi, astfel încât să fiţi în centrul atenţiei de Crăciun şi de Revelion.

Read more: Pantofi ideali pentru Sărbători