Main menu

header

Baia poate influenţa sănătatea

de Ana Trifan

Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Armonia în cămin este ceea ce toţi caută, iar cultura chineză deţine secretul. Cu ajutorul remediilor Feng Shui puteţi aduce linişte în locuinţă, înţelegere în cuplu, sănătate şi succes în carieră. Câteva noţiuni simple, însuşite şi aplicate corect, vă pot face viaţa mai bună. Specialistul Salah Graine vă explică principiile acestei arte şi cum le puteţi folosi în beneficiul vostru. În acest număr veţi afla cât este de important să respectaţi regulile Feng Shui în ceea ce priveşte baia, o încăpere care poate influenţa decisiv averea, faima sau sănătatea.

Read more: Baia poate influenţa sănătatea

Energia cristalelor

de Ana Trifan

Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Armonia în cămin este ceea ce toţi caută, iar cultura chineză deţine secretul. Cu ajutorul remediilor Feng Shui puteţi aduce linişte în locuinţă, înţelegere în cuplu, sănătate şi succes în carieră. Câteva noţiuni simple, însuşite şi aplicate corect, vă pot face viaţa mai bună. Specialistul Salah Graine vă explică principiile acestei arte şi cum le puteţi folosi în beneficiul dumneavoastră. În acest număr veţi afla cum puteţi să utilizaţi de energia cristalelor şi care sunt beneficiile pe care acestea vi le pot aduce.

Read more: Energia cristalelor

Corabia bogăţiei

de Ana Trifan

Feng Shui este o filozofie de echi­­librare a energiilor interi­oare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Armonia în cămin este ceea ce toţi caută, iar cultura chi­neză deţine secretul. Cu ajutorul remediilor Feng Shui puteţi aduce linişte în locuinţă, înţelegere în cu­plu, sănătate şi succes în carieră. Câteva noţiuni simple, în­suşite şi aplicate corect, vă pot face viaţa mai bună. Specialistul Salah Graine vă explică principiile acestei arte şi cum le puteţi folosi în bene­ficiul dum­nea­voastră. În acest număr veţi afla cât este de importantă pre­zenţa co­ra­­biei bogăţiei în casa dum­neavoas­tră sau la locul de muncă, pen­tru a avea parte de succes şi bunăstare.

Read more: Corabia bogăţiei

Acvariul care aduce prosperitate

de Ana Trifan

Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Armonia în cămin este ceea ce toţi caută, iar cultura chineză deţine secretul. Cu ajutorul remediilor Feng Shui puteţi aduce linişte în casă, înţelegere în cuplu, sănătate şi succes în carieră. Câteva noţiuni simple, însuşite şi aplicate corect, vă pot face viaţa mai bună. Specialistul Salah Graine vă explică principiile acestei arte şi cum le puteţi folosi în beneficiul dumneavoastră. În acest număr veţi afla despre prosperitatea şi bunăstarea pe care le poate aduce un acvariu în locuinţă sau la birou.

Read more: Acvariul care aduce prosperitate

Bolul cântător tibetan

de Ana Trifan

Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Armonia în cămin este ceea ce toţi caută, iar cultura chineză deţine secretul. Cu ajutorul remediilor Feng Shui puteţi aduce linişte în casă, înţelegere în cuplu, sănătate şi succes în carieră. Câteva noţiuni simple, însuşite şi aplicate corect, vă pot face viaţa mai bună. Specialistul Salah Graine vă explică principiile acestei arte şi cum le puteţi folosi în beneficiul dumneavoastră. În acest număr veţi afla despre beneficiile pe care le poate aduce un bol cântător.

Read more: Bolul cântător tibetan