Main menu

header

608 20 1de Raluca Grințescu

Unii dintre noi nu şi-au înţeles scopul, alţii l-au aflat pe parcurs, alţii l-au interpretat greşit, iar alţii nu l-au găsit niciodată. În vieţile noastre incredibil de pământeşti ne luptăm pentru orice nimic. Adeseori fără un scop anume. Grijile şi ţelurile noastre sunt majoritatea materiale şi lumeşti. Dar există o categorie de suflete pe acest Pământ, o categorie specială pe care Doreen Virtue o face cunoscută sub denumirea de Îngeri Pământeni. Cine sunt Îngerii Pământeni? Sunteți unul dintre ei? Este scopul dumneavoastră diferit de al celorlalţi?

Spiritele Întrupate ale Naturii

Spiritele Întrupate ale Naturii au o constituţie zveltă, iar metabolismul lor funcţionează accelerat, eficient. Spre deosebire de Îngerii Întrupaţi care sunt blânzi, răbdători, calmi, echilibraţi, Spiritele Întrupate ale Naturii sunt mai irascibile, mai aprinse şi mai pasionale (au un sistem nervos mai sensibil). Spiritele Întrupate ale Naturii sunt firi vesele, ce adoră să râdă, să facă glume (uneori nepotrivite, răutăcioase sau nesărate), să petreacă. Se simt în elementul lor atunci când se află în preajma animalelor şi a plantelor sau în mijlocul naturii. Caută compania oamenilor doar atunci când au nevoie de tovarăşi de distracţie. Au anumite calităţi artistice, creative şi actoriceşti şi ocazional pot da dovadă de imaturitate, superficialitate, încăpăţânare. Iubesc ludicul şi activităţile în aer liber. Sunt creative şi nu suportă regulile şi nici pe cei care se conformează acestor reguli.

Oamenii Stelari

Oamenilor Stelari nu le place să atragă atenţia asupra lor. Au însă ochii foarte expresivi, de multe ori în culori inedite, interesante. Sunt uşor stângaci în ceea ce priveşte comunicarea lor cu cei din jur şi adesea se simt respinşi din această cauză. Relaţiile lor cu ceilalţi sunt nesatisfăcătoare de multe ori. Nu se feresc să vă ofere ajutorul, însă o fac de la distanţă, detaşat şi rece, fără emfază sau fără să aştepte recunoştinţă. Sufletele Stelare au generozitate. Aceşti oameni sunt extrem de sensibili şi uneori sunt afectaţi de răutatea şi de violenţa din jur. Adeseori se simt înstrăinaţi şi simt că nu aparţin locului în care se află. Sunt pasionaţi de tehnologie, de coduri şi descifrarea lor, de simboluri şi de semnificaţiile acestora, de sisteme solare etc. Au o spiritualitate bine dezvoltată, însă nu devin prizonierii unei anumite forme religioase. Au vise cu alte planete sau nave spaţiale şi au capacitatea de a vindeca energetic.

Înţelepţii

Înţelepţii au o intuiţie foarte bine dezvoltată şi percep de cele mai multe ori adevărul la justa lui valoare. Înţelepţii au învăţat multe din vieţile anterioare, iar percepţiile lor superioare îi ajută să-şi poată folosi puterile pentru a vindeca, pentru a mişca prin puterea minţii obiecte materiale, pentru a levita etc. Trecuţi prin mai multe vieţi şi experienţe spirituale, Înţelepţii au atins un nivel de spiritualitate admirabil. Sunt antrenaţi pentru această viaţă şi ştiu cum să-i antreneze şi pe alţii pentru a atinge la rândul lor acest nivel de evoluţie spirituală. În societate, sunt admiraţi şi respectaţi. Mulţi dintre ei au abilităţi de lider şi o personalitate puternică. Au abilitatea de a-şi materializa dorinţele folosindu-se de energia subconştientului şi a cuvintelor. Când vine vorba despre manifes- tare, intuiţie, energie sau vindecare, Înţelepţii sunt la ei acasă. Sunt atraşi de culturile antice, de astrologie, de misticism şi ezoterism, de civilizaţii pierdute ale lumii, de fundamental.