Main menu

header

607 20 1de Raluca Grințescu

Unii dintre noi nu şi-au înţeles scopul, alţii l-au aflat pe parcurs, alţii l-au interpretat greşit, iar alţii nu l-au găsit niciodată. În vieţile noastre incredibil de pământeşti ne luptăm pentru orice nimic. Adeseori fără un scop anume. Adeseori, grijile şi ţelurile noastre sunt majoritatea materiale şi lumeşti. Dar există o categorie de suflete pe acest Pământ, o categorie specială pe care Doreen Virtue o face cunoscută sub denumirea de Îngeri Pământeni. Cine sunt Îngerii Pământeni? Sunteți unul dintre ei? Este scopul dumneavoastră diferit de al celorlalţi? În cartea „Realms of the Earth Angels” („Tărâmurile Îngerilor Pământeni”), Doreen Virtue prezintă diverse categorii de Îngeri Pământeni. Îngerii Pământeni sunt suflete aparte, care se împart la rândul lor în cinci categorii: Îngeri Întrupaţi, Spirite Întrupate ale Naturii, Oameni Stelari, Suflete Înţelepte, Oameni Hibrizi. Aflați cărei categorii de suflete îi aparţineți şi cu ce categorie a Îngerilor Pământeni vă identificați citind descrierile de mai jos.

Cine sunt Îngerii Pământeni?

Îngerii Pământeni vin pe acest Pământ cu un scop superior, acela de a face bine planetei Pământ şi locuitorilor ei. Îngerii Pământeni se nasc pentru a facilita evoluţia celor din jurul lor. Ei împart celorlalţi din cunoştinţele proprii, vindecă, răspândesc din energia lor. De multe ori se simt singuri şi neînţeleşi. Îngerii Pământeni prezintă o sensibilitate deosebită faţă de oameni, faţă de tot ceea ce înseamnă substanţe chimice, dar şi faţă de violenţă. Se simt atraşi faţă de un scop anume şi „simt” că trebuie să facă un lucru anume (să fie medici, spre exemplu), chiar dacă acest lucru înseamnă sacrificiu.

Suflete frumoase, care iubesc mult…

607 20 2Îngerii Pământeni se confruntă cu dificultăţi de adaptare în familia în care s-au născut. Faţă de membrii familiei din care fac parte, de care se simt legaţi mai mult „fizic”, dar nu neapărat şi spiritual. Aceste suflete atrag fără voia lor relaţii dificile, care implică uneori abuzuri, dependenţe emoţionale, infidelitate. Atrag, de asemenea, confesiunile celor din jur. Îngerii Pământeni se lasă antrenaţi în situaţii dificile şi în probleme familiale, în dependenţe, pentru a uita că sunt „altfel” decât ceilalţi. Cei din jur, chiar şi străinii, li se destăinuie cu uşurinţă. Fizic vorbind, rareori îşi arată vârsta reală. Aspectul fizic îi prezintă mai tineri decât sunt. De multe ori sesizează sunete înalte într-una dintre urechi.

Îngerii Întrupaţi

Îngerii Întrupaţi au trăsături faciale dulci şi ochii mari, senini, iar forma feţei aduce cu forma inimii. Pe chipul lor puteţi citi afecţiunea şi iubirea faţă de ceilalţi. Par întotdeauna a fi înconjuraţi de o aură aparte. Au bunătate şi putere de sacrificiu. Sunt dispuşi să întreprindă orice pentru a vă face fericiți şi vă dă iubirea lor necondiţionată. Oferă fără limite chiar dacă nu primesc nimic în schimb. Prezintă o încredere nemărginită în ceilalţi. Îngerii Întrupaţi sunt atraşi de domeniile care le oferă prilejul de a-i ajuta pe ceilalţi (învăţământ, medicină, consiliere etc.). Îşi cer des scuze şi le este greu să îi refuze pe ceilalţi. Dacă vă primesc ajutorul, se simt vinovaţi şi au mustrări de conştiinţă. Au tendinţa de a intra în relaţii de codependență cu alte persoane, putând să le fi reproşat că iubesc prea mult.