Main menu

header

de Gabriela Niculescu

Se pare că frumuseţea veşnică începe să devină realitate, ajutată, bineînţeles, de tehnologia care pe zi ce trece se dezvoltă şi ne uimeşte cu noi descoperiri. Printre ultimele invenţii se regăseşte şi Panasonic Head Care Robot, un aparat ingenios ce spală şi masează capul. Prototipul acestuia a fost anunţat în 2010. Mulţi au fost sceptici în privinţa unui produs final, dar firma producătoare nu a dezamăgit.

Relaxare cu... 24 de degete
Vestea este îmbucurătoare pentru pasionaţii de tehnologie, care şi-ar putea dota băile cu astfel de aparate. Multe saloane din întreaga lume se bucură deja de eficienţa acestor roboţi.
Tot ce trebuie să faceţi este să lăsaţi capul pe spate într-un bazin echipat cu mici duze ce spală părul, îl clăteşte şi vă face, în acelaşi timp, un relaxant masaj cu cele 24 de degete mecanice din dotare. La final, un jet de aer cald vă usucă părul. Momentan, aparatele sunt destul de masive şi prea scumpe pentru a le instala în fiecare baie, dar în următorii patru, cinci ani poate ne vom bucura de răsfăţ în propria locuinţă.