Main menu

header

14-09-1de Cătălina Tăgârţă

Un aparat unic în România, Combina Vip Line Plus poate contribui la îmbunătăţirea aspectului fizic prin reducerea ridurilor, slăbire, detoxificare, întărirea muşchilor şi tratarea cuperozei. Procedurile poartă numele de: Carezza, Isogei, Transion, Limfogei şi Microgei. „Principiul salonului nostru este: nu promovăm restricţiile, noi te menţinem în formă, avem grijă să arăţi frumos şi bine”, ne-a spus Claudia Gheorghe (foto dreapta), reprezentanta Salonului Estetica Plus Consulting, din Bucureşti, unde se practică aceste proceduri.

Carezza - Tehnica mănuşilor cu fir de argint vă scapă de riduri
În procedura Carezza, ce „şterge” ridurile, se folosesc nişte mănuşi argintii, conectate la un aparat ce emite un semnal ce va conduce la o contracţie musculară. Pe sub ele se mai pune o pereche de mănuşi medicinale, pentru a proteja mâna terapeutului. Aceasta este eficientă, însă este contraindicată persoanelor care au tijă metalică pe zona pe care se lucrează, celor epileptice şi femeilor gravide. De asemenea, nu sunt primite la şedinţe nici persoanele care au trecut printr-o operaţie în urmă cu mai puţin de trei luni, iar la unele chiar cu şase luni.

Limfogei - Drenaj limfatic pentru detoxificare
Limfogei - drenaj estetic limfatic - constă în aplicarea unor electrozi pe circuitul limfatic, exact unde sunt ganglionii limfatici. „Tot personalul de la clinică este cadru medical, şi de aceea lucrăm cu foarte mare atenţie, pentru că ştim cât de important este să pui electrozii la locul potrivit. Această procedură este esenţială în susţinerea oricărui tip de tratament de remodelare corporală”, a spus Claudia Gheorghe.
Limfa acţionează ca un filtru ce previne încărcarea ţesuturilor toxice din metabolismul celular. Când faci orice procedură încarci organismul de toxine, aşa că lumea ar trebui să susţină pachetele de tratament de drenaj limfatic. Potrivit specialistei, e foarte interesant cum clienţii simt nevoia să se ducă la toaletă „instantaneu”, fiindcă se lucrează pe excitarea ganglionilor limfatici cu electrozi, iar pe punctele respective se simte o fâlfâire, o excitare a ganglionului. Prin diureză se elimină toxinele, aşa încât Limfogei se recomandă să însoţească orice procedură de înfrumuseţare.

Isogei - Întăreşte toţi muşchii
Tehnica Isogei, pe bază de electrozi, e folosită pentru tonifiere şi lifting muscular pe toate grupele de muşchi, în special pe cei fesieri, abdominali şi pe bust, unde se obţin rezultate excelente, însă într-un timp mai lung decât în zona dorsală, de exemplu.

Microgei - Stimulează microcirculaţia sangvină
Microgei tratează cuperoza, folosind microcurenţi faciali. Se lucrează cu două „creioane” conectate la aparat, cu care se fac mişcări ce stimulează microcirculaţia sangvină. Aceasta este cea mai avansată şi recomandată procedură antiîmbătrânire. Tenul devine luminos, întins, ridurile fine se şterg, cele profunde se atenuează, iar faţa devine relaxată.

Transion - Pierdeţi 3 centimetri din talie de la prima şedinţă
Metoda Transion se ocupă cu electrostimularea, slăbirea şi remodelarea corporală. Se pierd 3 cm din jurul abdomenului încă de la prima şedinţă. „Transion topeşte grăsimea din jur şi apoi o elimină. Senzaţia este de strângere în braţe, dar aparatul funcţionează în timpi de lucru: strânge, face pauze şi tot aşa. E o gimnastică izometrică, 25 de minute de lucru echivalând cu şase-nouă ore de lucru intens pe zona respectivă la o sală de fitness. Procedura e ideală, pentru că ajută la slăbirea localizată, dar nu e un rezultat care se va păstra dacă nu se face o şedinţă de întreţinere la cel puţin 20 de zile”, ne-a spus Claudia Gheorghe.

„Transion e o gimnastică izometrică, 25 de minute de lucru echivalând cu şase-nouă ore de lucru intens pe zona respectivă la o sală de fitness“