Main menu

header

   A devenit cunoscută în toată lumea graţie serialului de mare succes Maddie şi David. Este în atenţia presei încă de la vârsta de 16 ani, când a câştigat titlul de Miss Memphis. La începutul anilor ’70 a avut o relaţie cu regele Elvis, pe care l-a părăsit din cauza dependenţei acestuia de droguri. Cybill Shepherd este şi acum, la 58 de ani, o femeie frumoasă, care, în ciuda vârstei sale, atrage mulţi reprezentanţi ai sexului puternic. Blonda cu zâmbet superb declară că pentru toate aceste lucruri trebuie să lupte, nefiind una dintre norocoasele care se păstrează slabe fără mari eforturi. Cybill admite că, fiind gurmandă, trebuie să ţină regimuri peste regimuri, pentru a arăta impecabil. Câteodată reuşeşte, câteodată... 

Dieta cu grepfrut
    Una dintre dietele pe care a urmat-o şi care a dat rezultatele dorite se bazează pe un mic truc. Dimineaţa, pe stomacul gol, ea mănâncă un grepfrut. Atenţie! Dieta trebuie urmată doar de persoanele cu stomac sănătos, din cauza acidităţii grepfrutului. Dimineaţa: se mănâncă un grepfrut pe stomacul gol. Pentru cei cărora foamea nu le dă pace, se acceptă un fruct (orice, dar nu banane). 
    Prânz: 200 g carne fiartă sau brânză slabă sau două ouă fierte tari, în funcţie de preferinţe. Prânzul este completat de o salată verde cu lămâie sau de o salată de roşii cu castraveţi şi puţin oţet. 
    Cina: 250 g iaurt slab sau o cană cu lapte. Iubitoarele de fructe pot înlocui lactatele cu două fructe. Exclus consumul de pâine şi de dulciuri. În timpul zilei este indicat să se bea cel puţin doi litri de apă plată sau ceai, dar şi o cană cu cafea (neîndulcită şi fără lapte). Regimul trebuie urmat şapte zile.  
Elena Şerban