Main menu

header

946 5 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Rețelele de socializare dau trendul preferințelor consumatorilor inclusiv în materie de nuanțe de ruj. Vara 2023 este deopotrivă plină de culoare și de romantism la capitolul buze senzuale, câteva combinații de culori distingându-se prin popularitatea în creștere spectaculoasă.

„Cherry Cola”

O nuanță de ruj numită „Cherry Cola” face trimitere la o celebră băutură carbogazoasă și face furori pe rețelele de socializare, cu milioane de vizualizări și videoclipuri de promovare care se răspândesc cu repeziciune. Această nuanță, care era relativ necunoscută în urmă cu doar un an, este acum considerată culoarea obligatorie pentru o vară strălucitoare și elegantă. Acest aspect este cu atât mai surprinzător cu cât pandemia și preferințele pentru frumusețea naturală au mai scăzut din apetitul global pentru colorarea buzelor. Dar se vădește că nu a fost decât o fază trecătoare. Așadar, rujul „Cherry Cola” a fost testat inclusiv de faimosul artist de machiaj Huda Kattan, care arată că de fapt popularitatea acestei nuanțe derivă din faptul că poate fi personalizată - roșul vibrant inițial devine treptat mai închis, apoi maro, precum băutura de la care a pornit totul, după gustul persoanei care face combinația. În videoclipul său, Kattan folosește mai întâi un creion de buze maro, pe care îl aplică în jurul conturului și îl amestecă ușor peste marginea buzelor. Apoi adaugă un ruj roșu mat, pentru a umple buzele, iar la final creion maro, pentru a accentua efectul „Cola”.

Nude lăptos

946 5 2Rujul nude este o vedetă incontestabilă a modei din ultimii ani, 2023 nefăcând decât să aducă în prim-plan o variațiune pe tema centrală pe care o iubesc milioane de cliente: nude lăptos. Această nuanță complimentează orice chip și completează elegant orice ținută, este incredibil de naturală și de moale, facilitând cea mai precisă aplicare și eliminând grijile referitoare la estomparea de peste zi, întindere sau pătare a ceștii cu cafea. Secretul perfecțiunii personalizate a acestei nuanțe este simplu: familiarizați-vă bine cu această culoare naturală a buzelor și alegeți nuanța de nude lăptos cu maximum două tonuri mai închisă.

Trandafiriu pal

946 5 3Tonurile de ruj roz pal rămân și în 2023 în tendințe. O demonstrează apetitul extraordinar al consumatoarelor din întreaga lume pentru această nuanță, care face buzele să pară ale unei prințese, care întinerește chipul și înviorează ținuta. În acest tablou general, trandafiriul în tonuri subtile este considerat de specialiști nu doar în mare vogă, ci și măgulitor pentru chipurile de orice vârstă. Spre deosebire de variantele mate ale anilor trecuți, rujurile din gama Rosy se poartă în 2023 în formule hidratante, lucioase, cu finisaj multidimensional. În acest fel, aspectul buzelor devine satinat, ultramodern.

Adăugarea de luciu reflectorizant peste nuanța preferată de ruj este marea tendință a verii 2023 pentru evenimentele speciale, care se petrec seara

Mov-prună

946 5 4Una dintre nuanțele care cunosc o creștere semnificativă de popularitate este cea care trimite cu gândul la sport: mov cu accente de prună. Spre deosebire de nuanțele neutre care au fost în vogă până recent, vara 2023 vine cu variante mai pigmentate și cu formule mai ușor de aplicat - inclusiv uleiuri de buze și gloss-uri cu aceste tipuri de mov. Dat fiind faptul că este o culoare care scoate mult buzele în evidență, specialiștii recomandă folosirea regulată a unui scrub de buze exfoliant și a unei măști hrănitoare, în așa fel încât aplicarea rujului mov-prună să se facă pe o fundație impecabilă, obținându-se astfel efectul perfect.