Main menu

header

732 4 1de Călin Popa şi Nicoleta Gheorghe

Disney a lansat în luna mai un remake după succesul poveștii „Aladdin”, desenul animat din 1992 care a cucerit întreaga lume. Pentru a celebra evenimentul, gigantul cosmeticelor MAC dăruieşte publicului o întreagă colecție de produse de înfrumusețare.

Ediție specială „în ambalaje opulente”

Potrivit reprezentanților MAC, la baza colecției de cosmetice care au celebrat relansarea personajelor din „Aladdin” stă conceptul de a privi dincolo de regulile vieții în care s-a născut o persoană, de granițele sociale care îi sunt impuse la naștere. Alături de staruri ca Will Smith, care a preluat rolul Duhului, de Mena Massoud, care îi dă viață lui Aladdin, și de Naomi Scott, care o interpretează pe frumoasa Jasmine, stau produse irezistibile, cu mesaj și atitudine. „Colecția este o ediție specială, o colecție de produse de înfrumusețare în ambalaje opulente”, după cum s-au exprimat reprezentanții gigantului cosmeticelor.

Rujuri, gloss-uri, farduri „inspirate de frumoasa Jasmine”

MAC are o lungă istorie a colaborărilor cu cele mai vizionate filme de animație și nu numai, prilejuri cu care a lansat colecții care i-au dus faima, de la „The Simpsons” la „Maleficent”. De această dată, compania anunță „o linie somptuoasă de rujuri, gloss-uri, farduri de pleoape inspirate de frumoasa și hotărâta Jasmine. Noua colaborare pentru «Aladdin» are multă culoare și transmite un mesaj de încredere în propria persoană și multă voință, inspirându-ne pe toți să ne exprimăm în ce manieră dorim”, punctează un comunicat al MAC. De asemenea, colecția include produse în nuanțe de „peșteră și piatră”, precum și o largă paletă de culori metalice, strălucitoare, mate, dar și tonuri care aduc aminte de bijuterii.

Colecția de cosmetice care a fost lansată odată cu filmul „Aladdin“ păstrează din producția clasică animată stilul de machiaj-felină