Main menu

header

    Magazinele sunt pline de produse cosmetice care mai de care mai eficiente, firmele de profil aducând mereu ceva nou pe piaţă. Sunt sute de produse, dintre care trebuie să alegeţi unul singur: cel potrivit ritmului dumneavoastră de viaţă, situaţiilor în care vă aflaţi, dar mai ales tipului dumneavoastră de ten. După cum deja ştiţi, demachierea este primul pas în întreţinerea tenului. Înainte să folosiţi orice tratament cosmetic, cremă sau loţiune-minune, este indicat să vă demachiaţi. Dar, pentru rezultate cât mai bune, trebuie să ştiţi ce produse să folosiţi. Noi vă prezentăm opţiunile, iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să o alegi pe cea care vi se potriveşte. 

Laptele 
    Laptele demachiant este varianta clasică, arhicunoscută şi întotdeauna eficientă. Astăzi se găseşte în variante îmbunătăţite, fiind comercializat în flacoane-pompă sau bidonaşe de plastic. Este potrivit pentru pielea normală, mixtă, dar şi uscată. 

Apa
    Apa demachiantă este o soluţie rapidă şi eficientă. Printr-o simplă aplicare, ştergeţi şi tonificaţi, dând pielii o senzaţie de prospeţime. Poate fi folosită pentru orice tip de ten, chiar şi pentru cele foarte sensibile.
Spuma
Este foarte uşor de utilizat şi are un efect de uscare a pielii. Este recomandată în special tenului gras şi acneic. Se aplică ca o emulsie pe faţa umedă, spre deosebire de celelalte produse. 

Loţiunea tonică 
    Acest produs a fost creat pentru a reda tonicitatea pielii şi se aplică după demachierea propriu-zisă. Curăţă şi ce a rămas în urma demachierii, dar nu poate fi folosit ca un demachiant propriu-zis. 

Şerveţele
    Sunt soluţii simple, eficient şi mereu la îndemână. Le puteţi folosi oriunde şi oricând. Sunt produse 2 în 1, ce curăţă şi tonifică pielea. Sunt utile în situaţii de urgenţă, dar le puteţi folosi şi zilnic. Aveţi grijă însă să nu conţină alcool, pentru că aceste şerveţele vă vor usca excesiv pielea. Alegeţi unele pentru ten sensibil. 
Cristina Tache
    Excesul de sebum duce la formarea punctelor negre  Demachierea zilnică cu produse adecvate este un beneficiu pe care îl faceţi pielii dumneavoastră. Dacă nu obişnuiţi să vă curăţaţi faţa în mod regulat, excesul de sebum duce la formarea punctelor negre şi accelerează ritmul de apariţie a ridurilor. Tenul se încarcă astfel cu impurităţi şi capătă un aspect neîngrijit, lipsit de tonicitate. Este important să vă demachiaţi de două ori pe zi: dimineaţa, pentru a pregăti pielea pentru machiaj, şi seara, pentru a elimina impurităţile adunate în timpul zilei. Nicio cremă sau loţiune pe care obişnuiţi să o aplicaţi nu va da rezultate dacă tenul nu este curăţat în prealabil.