Main menu

header

de Liliana Simidon

Fiecare persoană are celule canceroase în corpul său, însă acestea nu apar la teste deoarece sunt foarte puţine, sub numărul care poate fi detectat prin intermediul analizelor. Atunci când sistemul imunitar este slăbit, astfel încât nu mai poate distruge în mod natural celulele canceroase, acestea din urmă se multiplică excesiv, formând tumori.

Chimioterapia şi radioterapia distrug şi elementele sănătoase
Metodele alopate de tratare a cancerului au eficienţă redusă şi efecte secundare multiple. De exemplu, chimioterapia presupune otrăvirea celulelor canceroase, iar radioterapia, radierea, arderea acestora. Numai că, pe lângă otrăvirea şi arderea celulelor tumorale, substanţele chimice şi radiaţiile distrug şi celulele sănătoase aflate în măduvă, în tractul gastrointestinal şi în organele vitale (ficat, rinichi, inimă, plămâni). Astfel, organismului îi este foarte greu să se refacă atât după boală, cât şi după tratament.
Atunci când toxinele acumulate în organism în urma chimioterapiei şi a radioterapiei ating un anumit prag, sistemul imunitar este compromis sau chiar distrus, astfel că persoana în cauză va ceda în faţa diferitelor tipuri de infecţii şi complicaţii.

Zahărul hrăneşte celulele canceroase
Printre alimentele care hrănesc celulele canceroase se numără zahărul, sarea rafinată, laptele, proteinele din carne, cafeaua, produsele care conţin aditivi şi mâncarea gătită în ziua anterioară. Zahărul, precum şi înlocuitorii chimici ai acestuia - cum este aspartamul - reprezintă unul dintre alimentele cele mai hrănitoare pentru celulele tumorale. Acesta trebuie eliminat definitiv din alimentaţie şi înlocuit cu mierea. Sarea rafinată este sărăcită de minerale şi îmbogăţită cu antiaglomeranţi. Aceasta trebuie înlocuită cu sare grunjoasă, neiodată. Dacă doriţi să o consumaţi fină, puneţi-o într-o râşniţă, astfel încât să o măcinaţi doar înainte de folosire. Laptele favorizează producerea de mucus la nivelul tractului gastrointestinal, iar celulele canceroase se hrănesc cu acest mucus. Deşi laptele este un remediu foarte valoros în tratarea multor boli, este total contraindicat în acest tip de afecţiune. Proteinele din carne sunt greu de digerat şi necesită o multitudine de enzime digestive, iar, în cele mai multe cazuri, acestea nu sunt digerate integral. Particule mici, nedigerate, rămân la nivel intestinal şi intră în putrefacţie, determinând astfel acumularea de toxine.
Pe lângă acestea, fumatul este deosebit de nociv.

Alcalinizaţi-vă cu orz verde
Deşi este o boală foarte dificilă, cancerul poate fi vindecat cu ajutorul remediilor naturiste. Acestea se bazează pe susţinerea organismului şi pe furnizarea a tot ceea ce acesta are nevoie pentru a putea să lupte singur cu boala.
Astfel, principalul remediu de care organismul are nevoie este o alimentaţie sănătoasă, corectă, care să împiedice acumularea de toxine şi să ajute la eliminarea celor deja existente. În acest fel, se stopează hrănirea celulelor canceroase şi acestea nu se mai pot dezvolta.
Cancerul nu poate exista în prezenţa unei alcalinităţi crescute. Apa alcalină, orzul, verdeaţa şi bicarbonatul de sodiu au un nivel înalt de alcalinitate.
De asemenea, celulele tumorale nu pot supravieţui într-un mediu bogat în oxigen. Astfel, terapia cu peroxid de hidrogen este eficientă.
În plus, un remediu deosebit de eficace este ciuperca lui Agaricus Blazei Muril sau „ciuperca lui Dumnezeu”, care inhibă dezvoltarea celulelor bolnave.

Starea de spirit este foarte importantă
Cancerul este nu doar o boală a corpului, dar şi a spiritului. De aceea, starea de sprit este factorul determinant în tratarea acestei boli. Urmăriţi să aveţi tot timpul o dispoziţie veselă, optimistă, uitaţi-vă la comedii şi programe vesele şi evitaţi vizionarea celor care prezintă aspecte îngrijorătoare şi veţi observa că recuperarea se va produce mult mai rapid. De asemenea, pacientul trebuie să fie înconjurat cu multă dragoste de membrii familiei şi de prieteni. La fel de importantă este încrederea în Dumnezeu, Cel care îl va putea susţine pe perioada tratamentului.

Recomandări

AGARICUS BLAZEI MURILL - CIUPERCA LUI DUMNEZEU: ajută la oprirea creşterii numărului de celule canceroase, susţine pacientul în timpul tratamentului chimio sau radioterapiei şi ajută la reducerea efectelor secundare. Pacienţii care, pe lângă tratamentele menţionate mai sus, au consumat această ciupercă timp de trei luni au constatat o creştere a imunităţii, astfel că nu au suferit de stări de vomă, lipsa poftei de mâncare, oboseală, lipsă de energie, terapiile devenind în această situaţie de trei până la şapte ori mai eficiente. Suprimă propagarea celulelor canceroase. Administrare: unul-trei pliculeţe pe zi.
DIZOLAX: ajută la eliminarea toxinelor din colon, având un efect purificator asupra întregului organism. Administrare: trei capsule pe zi luate seara, înainte de culcare.
BIOSEPT - LINIA VERDE: este de mare ajutor pentru un sistem imunitar precar, ce poate fi atacat de agenţii patogeni. Administrare: una-trei capsule pe zi.
BRIDHIHAR: are acţiune antitumorală, fiind binevenit în cazul afecţiunilor canceroase, fibrom uterin şi chisturi. Administrare: una-două capsule de trei ori pe zi.

Important! În cazul cancerului este foarte important să se acţioneze din timp, deoarece, cu cât boala este descoperită în stadiul de început, cu atât şansele de vindecare cresc considerabil.