Main menu

header

946 20 2de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Poate fi măgulitor pentru un bărbat să primească atenție de la o femeie căsătorită, dar cum poate ști domnul cu pricina dacă este vorba despre o preferință cu accente de prietenie sau un flirt în toată regula, cu toate consecințele care pot decurge de aici?

Proximitate permanentă, laude generoase

O femeie căsătorită care flirtează se trădează prin mai multe semne. Este mereu în preajmă, îl admiră pe cel vizat, îi caută compania permanent și îl urmărește insistent cu privirea. Mai departe, o femeie căsătorită interesată de un bărbat va găsi modalități de a menține comunicarea cu acesta, cu o multitudine de manifestări, mai ales dacă este vorba despre o relație între colegi de serviciu: îndrumare, asistență (chiar și în chestiuni minore) și gesturi care să le aducă atenția celui vizat.

„Limbaj corporal” specific

O femeie căsătorită care flirtează are, conștient sau nu, un limbaj specific al corpului, care include atingerea gâtului, jocul cu șuvițele de păr sau mușcatul buzelor. De asemenea, în multe cazuri, pentru a fi mai deplin înțeleasă, femeia căsătorită care flirtează îl atinge ușor pe bărbatul care o interesează, punându-i mâna pe umăr sau chiar bătându-l pe braț, ca într-un joc. De asemenea, persoanele mai îndrăznețe pot recurge chiar la îmbrățișări care durează mai mult decât este cazul.

Contact vizual intens

Pe lângă amintita urmărire constantă, femeia căsătorită care flirtează inițiază și contacte vizuale intense, menite să „traducă” ceea ce simte, fără să fie nevoie de cuvinte. Mai departe, aceasta întreabă în mod regulat despre viața romantică a bărbatului de interes pentru ea, evitând, în același timp, să menționeze aspecte personale pe această temă. Totodată, un semn foarte evident al faptului că o femeie căsătorită flirtează cu un bărbat este felul morocănos în care se comportă atunci când domnul este în compania altor femei.

Mesaje la ore nepotrivite

Dacă femeia căsătorită e îndrăzneață, va flirta în mod deschis, vorbind direct despre regretul de a nu fi întâlnit bărbatul-țintă înainte de a se căsători sau despre lipsa pasiunii din căsnicia sa. De asemenea, femeia căsătorită care flirtează trimite mesaje la ore nepotrivite, se comportă cu obiectul pasiunii sale altfel decât cu ceilalți, aspecte care se vădesc rapid prin tonul înmuiat al vocii și atențiile frecvente și ajunge uneori chiar să imite gesturi ale bărbatului cu care flirtează, pentru a-i capta atenția. 

Unele femei căsătorite duc flirtul până la ținute provocatoare, semnale evidente sau încercări efective de a rămâne singure cu bărbatul vizat

Atenţii peste atenţii

Când o femeie se amuză exagerat la toate glumele unui bărbat, este un semn al faptului că flirtează cu acesta. De asemenea, grija exagerată este un alt semn că o femeie căsătorită flirtează: bărbatul vizat primește medicamente și alimente de la aceasta dacă este acasă, răcit, sau este asaltat cu tot felul de mici „servicii” dacă cei doi sunt colegi de serviciu.