Main menu

header

538 03 3de Raluca Grințescu

Prinţesele din desene animate reprezintă adevărate modele pentru persoanele de sex feminin. Le admirăm silueta perfectă, talia ideală, acel aspect de trup „tras prin inel” - tot ce înseamnă prinţesa Disney echivalează cu perfecţiunea. Însă v-ați întrebat ce dietă ar adopta prinţesele Disney dacă ar trăi în epoca modernă? O internaută pe nume A Little Deer a inventat această dietă, bazată pe prinţesele Disney, în speranţa că acest plan alimentar o va face la fel de drăguţă şi o va ajuta să obţină acea siluetă a prinţeselor din desenele animate ale copilăriei. Dieta „prinţesa Disney” durează cinci zile, iar fiecare zi se bazează pe ce ar mânca unul dintre personaje.

Ziua „Albă-ca-Zăpada”

În această zi, puteți consuma doar mere. Acestea pot fi roşii, verzi sau galbene, atât timp cât nu sunt otrăvite, ca în poveste. Nu trebuie să curățați coaja de pe mere. În această zi, consumați cel puţin două mere, dar nu depăşiți cantitatea maximă recomandată - adică șase mere.

Ziua „Cenuşăreasa”

În această zi, puteți să gustați câte puţin din tot ce doriți. Singurele restricţii alimentare sunt numărul de muşcături sau îmbucături pentru fiecare masă principală.

Micul dejun: o cană cu ceai şi trei îmbucături din orice aliment vă place;

Prânzul: cinci îmbucături din orice aliment vă place;

Cina: cinci îmbucături din orice aliment vă place.

Nu fiți lacome în ceea ce priveşte dimensiunea mușcăturilor. Dacă încercați să vă îndesați sau să vă umpleţi gura la fiecare îmbucătură, acest lucru vă va afecta doar pe dumneavoastră.

Ziua „Mica Sirenă”

Având în vedere că Ariel era aproape goală de cele mai multe ori, această prinţesă trebuia să aibă o talie foarte subţire. Această zi va fi o zi de post, pe bază de apă. Este una dintre cele mai dure zile ale dietei, dar trebuie neapărat s-o respectați!

Ziua „Mulan”

În această zi, trebuie să respectați următorul plan alimentar:

Micul dejun: ceai verde sau negru (fără zahăr, fără lapte);

Prânzul: o cană cu orez alb fiert;

Cina: o conservă cu somon sau cu ton.

Ziua „Rapunzel”

Când vă treziți, luați o lingură cu miere aurie (reprezentând floarea aurie din desenul animat cu Rapunzel). Pentru restul zilei, puteți consuma până la 500 de calorii, spune inventatoarea dietei. Amintiți-vă să beți multă apă în fiecare zi a dietei.

Inventatoarea acestei diete susţine că a reuşit după ziua „Albă-ca-Zăpada” să slăbească jumătate de kilogram.

Nu trebuie să ţineți dieta în ordinea dată de internaută