Main menu

header

Plasturii fototerapeutici reprezintă un concept unic de medicină regenerativă, având la bază o biotehnologie inovatoare Terapeut Cătălina Păun: „Acupunctura cu lumină activează celulele stem proprii pentru recuperare din orice cauză şi încetineşte procesu

943 10 1de Simona Soare şi Flori Pintea

Acupunctura cu lumină este o formă de acupunctură noninvazivă, complet nedureroasă, ce se realizează cu ajutorul plasturilor fototerapeutici. Odată lipiţi pe anumite puncte și meridiane energetice de pe corp, aceștia determină organismul să se regleze și să se regenereze în mod natural. Cum funcționează, concret, această terapie, aflați de la terapeutul holistic Cătălina Păun (medalion; număr de telefon: 0773.387.965).

Read more: Plasturii fototerapeutici reprezintă un concept unic de medicină regenerativă, având la bază o...

Principalele afecţiuni ale copiilor şi tratamentele oferite de medicina alternativă Doctor Ella Bradin: „Medicamentele homeopate se pot administra chiar din primele zile de viaţă“

942 10 1de Georgiana Mihalcea

Viața de părinte este minunată! Cu toții știm asta! Dar vine la pachet cu o serie de provocări legate de dezvoltarea și sănătatea copiilor noștri. Când sunt bolnavi, căutăm cele mai bune soluții, fie în cabinetele medicale alopate, fie în cele ale specialiștilor în medicină alternativă. Din dorința de a vă fi de ajutor am stat de vorbă cu doctorul Ella Bradin (medalion; www.cabinet-homeopatie.ro) despre principalele afecțiuni ale sugarilor și copiilor mici și cele mai eficiente remedii care le pot alina simptomele.

Read more: Principalele afecţiuni ale copiilor şi tratamentele oferite de medicina alternativă Doctor Ella...

Se bazează pe proiecţia meridianelor energetice ale corpului fizic în palme şi în tălpi Terapeut holistic Marlena Scarlat: „Terapia Su Jok combate alcoolismul şi dependenţa de droguri“

941 10 1de Georgiana Mihalcea

Viziunea asupra procesului de vindecare în terapia Su Jok se bazează pe conceptul în care corpul uman este un organism vital influențat de diverși factori și are, de asemenea, o relație de efect-cauză cu toată energia din univers. Marlena Scarlat (medalion), psiholog și terapeut holistic la Centrul Forţa Vieţii (www.fortavietii.ro), din Bistrița, județul Neamț, ne-a explicat că toate schimbările din corpul uman trebuie să urmeze legea universală a interacțiunii reciproce, astfel starea de sănătate a unei persoane nu este determinată doar de trăsăturile individuale, ci și de puterea mediului înconjurător.

Read more: Se bazează pe proiecţia meridianelor energetice ale corpului fizic în palme şi în tălpi Terapeut...

Maestrul spiritual Yogi Ashokananda: „Asumaţi-vă responsabilitatea pentru viaţa şi acţiunile voastre. Fiţi recunoscători, rămâneţi umili, practicaţi acceptarea“

940 10 1de Georgiana Mihalcea

Yogi Ashokananda (medalion) și-a petrecut întreaga viață în slujba omenirii, împărtășindu-și bogatele cunoștințe și profunda experiență cu oricine caută să-și aprofundeze înțelegerea despre yoga și spiritualitate. Crescut în India, el a practicat yoga încă din copilărie, când bunicul lui a fost primul său profesor. Cu toate că a ajuns cunoscut la nivel global și are o prezență online puternică, Yogi Ashokananda rămâne ancorat în rădăcinile sale tradiționale și continuă să călătorească în întreaga lume pentru a-și împărtăși învățăturile. Îi mulțumim că a avut amabilitatea de a sta de vorbă cu noi dezvăluindu-ne frumusețea sa spirituală și abia așteptăm să-l reîntâlnim la Festivalul de Yoga de la finele acestui an, în București.

Read more: Maestrul spiritual Yogi Ashokananda: „Asumaţi-vă responsabilitatea pentru viaţa şi acţiunile...

Silviana Kacso: „Înotul terapeutic ajută la recuperarea copiilor şi adolescenţilor cu dizabilităţi şi leziuni complexe“

938 10 1de Georgiana Mihalcea

Diagnosticele primite la naștere sau anumite probleme de sănătate care apar pe parcursul vieții copiilor noștri au nevoie de intervenție de specialitate, iar înotul terapeutic poate fi inclus în acest proces. Silviana Kacso (medalion), directorul clubului K-sport (k-sport.ro), ne-a vorbit în detaliu despre această formă de terapie care aduce multe beneficii, inclusiv dezvoltarea abilităților motorii, a interacțiunii sociale și a încrederii, stimularea vorbirii, dar și construirea mușchilor mai puternici.

Read more: Silviana Kacso: „Înotul terapeutic ajută la recuperarea copiilor şi adolescenţilor cu dizabilităţi...

Abordarea combină conexiunea corp-minte Terapeut Paula Neacşu: „Prin bioenergie identific sursa durerii“

937 10 1de Georgiana Mihalcea

Arta de a vindeca prin aplicarea palmelor terapeutului la nivelul zonelor afectate, reglarea fluxului energetic al unei persoane, stabilirea cauzelor emoționale a afecțiunilor fizice sunt practicate de sute de ani și au fost îndelung studiate de specialiști. Bioterapeutul Paula Neacșu (medalion, paulaneacsu.ro) ne dezvăluie tainele vindecării durerii cu ajutorul acestei terapii și ne ajută să înțelegem ce putem face singuri pentru a avea o aură strălucitoare.

Read more: Abordarea combină conexiunea corp-minte Terapeut Paula Neacşu: „Prin bioenergie identific sursa...

Este destinată celor care vor să fie în formă Terapeut Anita Kacso: „Maderoterapia elimină celulita“

936 10 1de Georgiana Mihalcea

Terapia Madero este una dintre tehnicile de masaj care implică utilizarea unor instrumente confecționate din lemn. Această tehnică drenantă, foarte populară în saloane spa, este neinvazivă și naturală, promite efecte rapide și de lungă durată asupra aspectului pielii și tonusului corpului. Anita Kacso (medalion), terapeut de remodelare corporală, fondator Body Secret Spa (bodysecretspa.ro), ne-a povestit pe larg despre toate avantajele aduse de acest tip de tratament, atât pentru frumusețe, cât și pentru sănătatea noastră.

Read more: Este destinată celor care vor să fie în formă Terapeut Anita Kacso: „Maderoterapia elimină celulita“

Tentativă de a opri timpul... Un multimilionar trăieşte într-un regim draconic pentru a nu îmbătrâni

935 10 1de Roxana Istudor şi Daniel Alexandrescu

Bryan Johnson, în vârstă de 45 de ani, cheltuiește 2 milioane de dolari pe an pentru a-și transforma corpul în cel al unui tânăr de 18 ani. Asistat de o echipă de medici, beneficiind de cele mai recente descoperiri ale tehnologiei și menținând un regim incredibil, multimilionarul vrea să demonstreze că degradarea fizică nu este inevitabilă.

Read more: Tentativă de a opri timpul... Un multimilionar trăieşte într-un regim draconic pentru a nu îmbătrâni

Terapie în grădina celor cinci simţuri

934 10 1de Gheorghe Zmaranda

În era informației și a tehnologiei sunt promovate multe metode prin care omul modern poate diminua stresul cotidian. Însă există oare un antidot mai puternic în acest sens decât reconectarea cu natura? Petrecerea timpului în grădinile sen­zoriale este o formă de terapie cu be­neficii evidente asupra stării psi­ho­logice și emoționale și chiar asu­pra stării de sănătate a corpului. Diana Lorentz este pasionată de plan­te şi pentru a le înțelege mai bine studia­ză la Facultatea de Hor­ti­cul­tură din cadrul USAMV București. Acesta ne-a vorbit despre principiile amenajării grădinilor senzoriale.

Read more: Terapie în grădina celor cinci simţuri

Prin această metodă se atinge o stare de echilibru la nivelul sistemului nervos central Terapeut Iulia Dobrovie: „Terapia CranioSacrală Biodinamică contribuie la eliminarea sindromului burnout“

933 10 1de Simona Soare şi Flori Pintea

Terapia CranioSacrală Biodinamică presupune o abordare holistică, ce își are rădăcinile în osteopatie, reprezentând o explorare a proceselor mentale, emoțiilor și a manifestării lor la nivelul corpului fizic. Metoda terapeutică este utilizată pentru a ameliora o gamă diversă de probleme fizice și psihologice, inclusiv dureri de cap, dureri cronice, afecțiuni ale coloanei, dificultăți de învățare, tulburare de stres posttraumatic, anxietate și depresie. Cum se aplică, mai exact, această terapie holistică și cum acționează asupra organismului aflați de la Iulia Dobrovie (foto), terapeut certificat în cadrul Da-Sein Institut Winterthur din Elveția (www.constientimpreuna.ro).

Read more: Prin această metodă se atinge o stare de echilibru la nivelul sistemului nervos central Terapeut...

Meditaţie, respiraţie, antrenarea corpului şi a voinţei Metoda Wim Hof activează întregul potenţial personal

929 10 1de Roxana Istudor şi Daniel Alexandrescu

Combinație de expunere frecventă la frig, tehnici de respirație și meditație, metoda care poartă numele vorbitorului motivațional olandez Wim Hof este o antrenare a corpului și voinței, care a trecut de numeroase evaluări medicale și este creditată cu numeroase beneficii pentru sănătatea fizică și echilibrul psihic.

Read more: Meditaţie, respiraţie, antrenarea corpului şi a voinţei Metoda Wim Hof activează întregul...