Main menu

header

Baze de date gigantice anticipează nevoile de beauty ale „milenialilor“

779 4 2de Călin Popa şi Eduard Popa

Date fiind sumele amețitoare care sunt „învârtite” în industria frumuseții, cei interesați să aibă o parte din acest profit uriaș nu precupețesc niciun efort pentru a atrage cât mai mulți clienți. Așa cum este firesc, primele ținte sunt milenialii și Generația Z (persoanele până în 35 de ani), care beneficiază de o atenție totală, de la anticipare la ofertă de produs.

Read more: Baze de date gigantice anticipează nevoile de beauty ale „milenialilor“

Frumuseţea are nevoie de… bacterii

779 4 1de Călin Popa şi Gabriela Comşa

Cercetări de ultimă oră atrag atenția asupra faptului că obsesia de a înlătura toată mizeria de pe ten poate antrena și prețiosul microbiom care protejează pielea de dezechilibre, de agresiuni și de o serie de afecțiuni.

Read more: Frumuseţea are nevoie de… bacterii

Masca de protecţie, noul accesoriu în trend spectaculos

779 5 1de Călin Popa şi Adrian Barna

Puțină lume și-ar fi imaginat nu cu mult timp în urmă că o fâșie de pânză montată pe post de mască de protecție ar putea deveni accesoriu de fashion. Dar criza sanitară mondială reconfigurează moda momentului, iar designerii n-au așteptat prea mult până să-și pună creativitatea la treabă.

Read more: Masca de protecţie, noul accesoriu în trend spectaculos

Inovaţii uimitoare pentru frumuseţea părului

778 5 3de Călin Popa şi Daniel Alexandrescu

Tehnologia se schimbă cu viteză uimitoare și o bună parte din eforturile cercetătorilor de a face viața mai bună și mai sănătoasă prin aparate de ultimă generație se adresează segmentului frumuseții.

Read more: Inovaţii uimitoare pentru frumuseţea părului

Mască revoluţionară pentru terapie cu lumină

778 5 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Terapia cu lumină și-a câștigat un loc binemeritat printre procedurile de înfrumusețare, grație unor efecte care plasează această tehnică printre cele mai avansate ale momentului. În acest context, masca pentru acest tip de terapie permite o mulțime de beneficii acasă, în funcție de programul fiecărei persoane.

Read more: Mască revoluţionară pentru terapie cu lumină

Noul concept care durează o viaţă: Frumuseţea lentă

777 4 3de Călin Popa şi Carmen Bădulescu

Pe lângă sustenabilitate, linii bio și vegane, înfrumusețarea contemporană a îmbrățișat și conceptul de frumusețe lentă, filosofie pe termen lung care înglobează toate aspectele relației personalizate cu rutina de beauty, percepută ca un tot unitar frumusețe-sănătate-stare de bine.

Read more: Noul concept care durează o viaţă: Frumuseţea lentă

Mierea vă protejează de cuticulele uscate

777 4 2de Carmen Ciripoiu şi Gabriela Comşa

Indiferent ce anotimp este afară, cuticulele îngrijite necorespunzător devin uscate și se rup, iar de aici la apariția infecțiilor la nivelul unghiei, nu mai e decât un pas. Iată câteva soluții eficiente pentru protejarea cuticulelor.

Read more: Mierea vă protejează de cuticulele uscate

Fitness dedicat pentru ten tonifiat

777 4 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Una dintre cele mai recente tendințe de beauty într-o lume care abundă de formule cosmetice este sistemul de fitness pentru tonifierea tenului. Printre avantajele notabile ale procedeului se numără faptul că este natural, ieftin și poate fi efectuat acasă.

Read more: Fitness dedicat pentru ten tonifiat

Cosmeticele cu alimente-minune, în topul vânzărilor

777 5 4de Călin Popa şi Matei Udrea

După decenii în care produsele cosmetice au conținut chimicale ale căror nume erau greu de citit și, practic, necunoscute, noile generații de consumatori au schimbat dramatic segmentul cererii, aducând în topul vânzărilor formulele de înfrumusețare care conțin alimente-minune.

Read more: Cosmeticele cu alimente-minune, în topul vânzărilor

Trenduri majore în moda 2020

777 5 1de Călin Popa şi Florica Pintea

În totala absență a conturilor pe rețelele sociale, ceea ce declară în interviuri Anna Wintour, renumitul redactor-șef al „Vogue” de peste două decenii, are darul de a sintetiza trendurile majore în modă. Pentru anul în curs, Wintour punctează elementele-cheie ale unui look ultramodern.

Read more: Trenduri majore în moda 2020

Stilul punk renaşte în moda de astăzi

776 4 2de Călin Popa şi Florica Pintea

Rebeliunea specifică tinerilor, revenirea la modă în forță a muzicii rock, elementele îndrăznețe de stil, cum sunt părul albastru sau tatuajele faciale, fac din renașterea stilului punk ceva aproape firesc.

Read more: Stilul punk renaşte în moda de astăzi