Main menu

header

509 3 1de Cătălina Tăgârță

Vă doriți o metodă sigură și eficientă de slăbit după Sărbători? Cu ajutorul unei „înfășurări” puteți reduce circumferința corpului cu până la 40 de centimetri. Metoda este una naturală, iar pe lângă pierderea kilogramelor în plus este renumită și pentru capacitățile sale de tonifiere a pielii și de detoxifiere. Doctor Florica Munteanu (foto), directorul Clinicii DermaVital, ne-a spus mai multe pe această temă.

Puteți pierde circa 40 de centimetri

- Doamna doctor, am înțeles că aveți o procedură nouă în clinică, ce ajută la estomparea vergeturilor și la slăbirea rapidă.

- Așa este. E vorba despre Body-Wrap Hanni Glatt Hannan, care îndepărtează celulita, vergeturile și estompează vizibil vinișoarele „păianjen”.

- Cum funcționează această nouă terapie?

- Toxinele care împiedică funcționarea normală a metabolismului stopează și oxigenarea țesutului, lucru ce duce la îmbătrânirea pielii. Metoda Body-Wrap activează procesele de eliminare a tot ceea ce e dăunător organismului. După cele mai noi cercetări ale științei, tratamentul cu produsele metodei curăță și regenerează pielea. Acestea nu conțin arome, extracte de animale, metale grele, ci numai minerale bazice naturale. Din punct de vedere medical, celulita (coaja de portocală) este o acumulare de toxine eliberate de procesele metabolice. Toxinele sunt depuse între celulele de grăsime, care, prin acumularea de apă în țesut, se umflă și blochează sistemul limfatic.

- Deci, metoda activează sistemul limfatic, curăță și întărește țesutul celular, ajută la eliminarea toxinelor...

- Exact. Iar rezultatul este o piele fermă, netedă, frumoasă chiar după prima ședință.

Corpul se acoperă cu bandaje îmbibate în minerale

509 3 2- În ce constă procedura?

- Se înfășoară corpul cu bandaje, care au fost îmbăiate la cald înainte cu două ore într-o soluție pe bază de minerale extrase din Marea Moartă. Cu ajutorul acestor bandaje, prin porii pielii se extrag toxinele care se află în lichidul din jurul celulei.

- Din ce material sunt făcute bandajele respective și de câți metri este nevoie?

- Bandajele sunt din bumbac și din spandex elastic. Cantitatea de material diferă de la o persoană la alta, în funcție de dimensiuni.

- Ce părți ale corpului vor fi înfășurate și pentru cât timp?

- Se înfășoară tot corpul cu ajutorul unei proceduri speciale. Întreaga terapie durează aproximativ două ore.

- La final, bandajele sunt date jos pur și simplu?

- Da, bandajele sunt date jos și puse la spălat cu o sare specială.

- Se mai efectuează vreo procedură finală sau se trimite clienta la duș?

- Nu e nevoie de duș, fiindcă se efectuează o ștergere cu ajutorul prosoapelor.

Circulația este îmbunătățită, iar metalele grele eliminate

509 3 3- Cum au primit românii această metodă?

- Foarte bine! Metoda originală Body- Wrap a fost primită bine în România, deoarece cu ajutorul ei se poate reduce circumferința corpului în medie cu 40 de centimetri; se tonifică pielea (în special după sarcină); este redusă celulita, dispar vergeturile și vinișoarele. Practic, putem vorbi despre o remodelare corporală în urma căreia pielea rămâne fină, mătăsoasă.

- Aceste rezultate sunt garantate pentru toată lumea?

- În principiu, da, dar desigur că persoanele care au avut parte înainte de o procedură de extracție a grăsimii vor avea rezultate chiar mai bune de atât. E vorba despre un echilibru între corp-spirit-suflet. Hannan Body-Wrap este un drum natural de detoxifiere, de remodelare, de pierdere în centimetri și de remineralizare a țesutului. Pielea e curățată fizic și biochimic, circulația e îmbunătățită, sunt eliminate metalele grele, sunt stimulate sistemul imunitar și metabolismul, pe scurt, procedura e un adevărat „concediu” de la stresul cotidian.

E nevoie de trei-patru ședințe

509 3 4- De câte ședințe este nevoie?

- Fiecare ședință aduce rezultate, dar pentru persoanele care doresc o pierdere mare în circumferința corpului este nevoie de trei-patru ședințe.

- Mai recomandați și alte măsuri în paralel? Poate câteva sfaturi cu privire la alimentație sau la stilul de viață în general...

- Tratamentul conține un program complet de fitness, de sfaturi antistres, de wellness și de Thalasso. E o metodă complexă, care deschide noi drumuri în remodelarea corporală; este o „fântână” a frumuseții, a vitalității și a relaxării.

- Cât de des trebuie să meargă la fitness?

- La fitness e indicat să se meargă cel puțin o dată pe săptămână. Noi aici ne ocupăm numai de partea de Thalasso (care este, practic, o detoxifiere în profunzime a spațiului dintre celulele de grăsime) și de slăbire, de remodelare corporală.

„Tratamentul conține un program complet de fitness, sfaturi antistres, wellness și Thalasso“

Tratamentul, combinat cu Cellu M6 sau cu drenajul limfatic

509 3 5- Ați spus că se pot pierde până la 40 de centimetri în talie. Se fac măsurători înainte și după?

- Da. E vorba despre 15 puncte ale corpului, care vor fi măsurate înainte și după terapie, însă cel mai mult se pierde grăsimea din talie. Metoda originală Body-Wrap este un drum perfect, ce îmbină sănătatea cu frumusețea pentru detoxifierea corpului, pentru pierderi în centimetri, pentru remineralizarea țesutului. Corpul devine mai suplu, mai vital și mai tonifiat. La ora actuală nu există nicio metodă de tratament, niciun aparat cosmetic care să atingă rezultatele obținute cu metoda Body-Wrap. În centrul german Dermavital, tratamentele corporale se pot combina cu Cellu M6 sau cu drenaje limfatice. Succesul terapiilor este posibilitatea de a aplica metoda cea mai adecvată scopului urmărit, de a reduce circumferința corpului, de a scăpa de celulită, de retenția hidrică și de kilogramele în plus.

- Există vreo categorie de persoane căreia metoda îi este contraindicată?

- Nu. Femei, bărbați și chiar copii - indiferent de vârstă, pot profita de efectul pozitiv al metodei Body-Wrap.