Main menu

header

522 19 1de Raluca Grințescu

De la personalitate la ce se întâmplă în viaţa unui om, mâinile pot dezvălui foarte multe secrete. Ştiați că lungimea degetelor poate dezvălui ceva despre caracterul dumneavoastră? Comparați lungimea degetului arătător cu cel inelar şi vedeți dacă vi se potriveşte una dintre caracteristici. Imaginea arată trei tipuri de lungimi ale degetelor, marcate cu A, B şi C. Verificaţi degetele şi descoperiţi mai jos sensul.

A - farmec și agresivitate

Se spune că oamenii care au degetul inelar mai lung decât degetul arătător sunt foarte frumoşi. Ei au un farmec pe care alţii îl găsesc irezistibil. În plus, sunt mai agresivi decât restul, iar riscul pentru ei nu este o problemă. Majoritatea dintre aceştia lucrează fie în cadrul armatei, fie sunt ingineri. Hobby-urile lor sunt integramele şi şahul.

B - încredere în sine

Persoanele cu degetul inelar mai scurt decât cel arătător au o mare încredere în sine, dar sunt şi foarte arogante. Le place singurătatea şi nu suportă să fie deranjate din timpul liber. Nu sunt genul de persoane care fac primul pas într-o relaţie, dar acceptă întotdeauna şi apreciază atenţia pe care o primesc.

C - fideli unei relații

Persoanele care au degetul inelar egal cu cel arătător sunt mari iubitoare de pace şi nu se simt deloc confortabil atunci când sunt într-un conflict. Sunt bine organizate şi încearcă să se înţeleagă cu toată lumea. Nu în ultimul rând, sunt foarte credincioase, fidele unei relaţii, dar şi pline de tandreţe şi grijă faţă de partenerii lor de viaţă.

Dar ce zic picioarele?

Se spune că ochii sunt fereastra sufletului, însă, dacă vreți cu adevărat să cunoașteți o persoană, priviți-i picioarele. Analizarea picioarelor este practicată în China şi în India de mai bine de 5.000 de ani, pentru că aceste popoare au credinţa că picioarele reprezintă oglinda întregului corp. Orice leziune a piciorului indică probleme în altă parte a corpului. De exemplu, arcadele piciorului sunt în strânsă legătură cu coloana vertebrală, iar o arcadă lăsată indică probleme în această zonă a corpului.

Degetul mare

522 19 2Dacă degetul mare este mult mai lung decât restul degetelor, sunteți o persoană isteaţă, cu o gândire creativă. Găsiți întotdeauna soluţii ingenioase la problemele cotidiene şi sunteți io persoană plină de idei. Pe de altă parte, puteți avea dificultăţi de concentrare şi nu puteți finaliza uşor un proiect. În schimb, dacă degetul este mai mic, acest lucru indică faptul că sunteți o persoană care poate face mai multe lucruri deodată. Sunteți o persoană eficientă, care lucrează bine şi în condiţii de stres. Vă folosiți farmecul pentru a-i convinge pe cei din jur de ideile dumneavoastră.

Al doilea deget

Cu cât este mai lung al doilea deget, cu atât aveți mai multe calităţi de lider. Sunteți o persoană dinamică şi cu idei, însă dorinţa dumneavoastră de a duce la îndeplinire sarcinile şi proiectele se poate transforma în autoritarism. Un deget mai mic indică o persoană fericită cu ceea ce are. Preţuiți armonia şi liniştea şi nu încercați să vă intimidați adversarii pentru a obţine beneficii în viaţă.

Al treilea deget

522 19 3În cultura chineză, al treilea deget reprezintă energia, voinţa şi ambiţia. Dacă este mai lung, atunci sunteți o persoană foarte activă şi plină de resurse, în special în viaţa profesională. Cu cât degetul este mai lung, cu atât veți avea o carieră de succes. Sunteți o persoană perfecţionistă, care îşi doreşte să obţină cât mai multe lucruri de la viaţă, prin energie şi determinare. În schimb, puteți fi o persoană care lasă munca să îi acapareze întreaga viaţă şi să uite de distracţie, de dragoste şi de familie. Dacă degetul este scurt, sunteți o persoană care se bucură de plăcerile vieţii, relaxată, iubitoare şi nu lăsați nimic să vă afecteze.

Al patrulea deget

Un deget lung indică că sunteți o persoană pentru care familia joacă un rol extrem de important. Dacă însă degetul este curbat, acest lucru indică nefericire în relaţiile amoroase. Chinezii spun despre aceste persoane că sunt bune ascultătoare, iubitoare, care sunt extrem de afectate de problemele persoanelor iubite şi vor încerca întotdeauna să le ajute. Din cauza acestor probleme, sănătatea poate avea de suferit. Dacă degetul este mai scurt, acest lucru indică că viaţa de familie are o importanță mai mică pentru dumneavoastră şi vă canalizați energia spre alte activităţi.

Degetul mic

Dacă este foarte mic, degetul indică o persoană care fuge de responsabilităţi, se plictiseşte uşor şi este în permanentă căutare de noi provocări. Sunteți o persoană amuzantă, sociabilă şi spirituală. Dacă vă puteţi mişca degetul mic înseamnă că sunteți o persoană impulsivă, aventuroasă şi fermecătoare.

Fiecare persoană are un deget mai puternic decât celelalte (cel mai puternic este cel care stă drept, nu are niciun defect), iar caracteristicile degetului puternic sunt cele care accentuează o anumită trăsătură de personalitate