Main menu

header

490 5 1de Gabriela Militaru

Jackie Stallone, mama lui Sylvester Stallone, este dovada vie a faptului că sportul practicat pe tot parcursul vieţii ne poate ajuta să ne simţim tineri la orice vârstă. Jackie Stallone a devenit celebră ca mamă a unuia dintre cei mai îndrăgiţi actori de acţiune, dar şi graţie unor iniţiative dintre cele mai neaşteptate, despre care ea spune că o ajută să se simtă activă la vârsta pe care o are.

A crescut făcând sport

Este greu de crezut că cineva care s-a născut în perioada interbelică poate să adopte atât de repede moda mileniului al III-lea. Și totuși, Jackie Stallone nu are nicio problemă în a fi în pas cu lumea mondenă la aproape un secol de viață. Mama lui Sylvester Stallone s-a născut în Washingtonul de după Primul Război Mondial, ca fiică a unei frumoase franțuzoaice și a unui faimos avocat cu origini ucrainene. Jackie a luat contact cu lumea sportului și grija față de sănătatea corporală încă din copilărie. Familia sa era apropiată de Charles Atlas, renumit antrenor de fitness, cu care toți membrii familiei au fost inițiați în gimnastică, în ridicarea de greutăți și în jogging. Grație antrenamentelor din copilărie, Jackie a avut întotdeauna o formă fizică de invidiat. În tinerețe, ea a lucrat ca trapezistă la circ și ca dansatoare într-un club de noapte. Mai târziu, a deschis un club exclusivist pentru femeile care doreau să facă sport.

Ridică greutăţi mai bine decât o tânără

490 5 2Nici în prezent Jackie Stallone nu renunță la sport. Recent, ea a fost văzută la o sală de gimnastică, însoțită de unul dintre nepoții săi. Ea ridică greutățile ca nimeni altcineva. Îmbrăcată în haine adecvate, a fost fotografiată în timp ce executa ridicări de greutăți, fandări și exerciţii de tonifiere a picioarelor. Anul trecut, Jackie spunea că dansează step de trei ori pe săptămână și merge de două ori la sala de gimnastică, unde lucrează cu un antrenor personal. În plus, are o dietă echilibrată. „Consum spanac în fiecare zi. Dimineața îmi fac un bol cu spanac în care fierb un ou. Acesta este secretul longevității mele”, a declarat ea pentru MailOnline. Bunica energică spune că se simte bine ținând pasul cu cel de-al treilea soț al său. „Sunt sănătoasă. Nu există nicio diferență între mine și soțul meu, care are 60 de ani”, s-a lăudat ea. Mama lui Sly crede, de asemenea, că exemplul său poate fi urmat de multe alte femei de vârsta sa. „Nu pierd timpul mergând la petreceri. Sunt un model pentru persoanele în vârstă, dar chiar și pentru starurile de 50 de ani, cărora le este teamă de bătrânețe. Eu devin tot mai populară pe măsură ce îmbătrânesc”, a spus aceasta. Sfatul său pentru cei trecuți de prima tinerețe este să-i urmeze exemplul. „Revine moda femeilor în vârstă. Locul nostru nu este pe mergător sau într-un azil de bătrâni”, le încurajează ea pe femeile de vârsta sa.

A exagerat cu operaţiile estetice

490 5 3Jackie Stallone se simte mai tânără ca niciodată, însă nu putem spune același lucru despre aspectul tenului său. Deși merge machiată chiar și la sala de gimnastică, mama lui Sly a exagerat totuși cu operațiile estetice. Dacă în tinereţe se putea spune că Jackie era o femeie frumoasă, teama de îmbătrânire a determinat-o să facă tot mai multe intervenţii artificiale. Rezultatul a fost dezastruos. Jackie a recunoscut că a fost supusă atât operaţiilor de înfrumuseţare, cât şi intervenţiilor cu Botox şi cu tot felul de substanţe menite să-i facă tenul să pară mai tânăr. „Am exagerat cu operaţiile. Arăt ca şi cum aş avea gura plină cu nuci. Am folosit prea mult Juvederm. Mă simt ca o veveriţă”, a declarat ea. Jackie a mai spus că Botoxul a fost o greşeală, pentru că de la început nu ar fi avut nevoie de el. „Botoxul nu mă ajută la defectele pe care le am. Nu am riduri pe frunte, este un dar genetic, măcar pentru asta pot fi recunoscătoare naturii”, a explicat ea.

Cu toate acestea, Jackie nu s-a sfiit să-şi corecteze pomeţii şi să-şi ridice sprâncenele într-un mod nefiresc. De asemenea, ea pare să fi pierdut măsura buzelor. Cu fiecare an ce trece, buzele sale par tot mai voluminoase. „Ştiu că nu arată normal. Am avut parte de prea multe operaţii greşite”, a spus ea.

Potrivit specialiştilor, Jackie a cheltuit aproape 100.000 de dolari pentru a arăta bine, însă doar unele dintre operaţii au avut succes. „Mâinile şi picioarele sale arată fabulos. Pielea pare foarte netedă, dar faţa arată foarte rău. Buzele sunt prea mari. Le-a umplut prea mult şi putem spera doar că nu este vorba despre silicon, pentru că va rămâne cu el”, spune medicul estetician Aamer Khan.

Apariţii scandaloase în emisiuni de televiziune

490 5 5Pe lângă cariera în sport, Jackie Stallone a avut și apariții în diferite show-uri și emisiuni de televiziune din Statele Uite ale Americii, dar și din Marea Britanie. În 1992, Jackie a participat la emisiunea Howard Stern, angajându-se într-o convorbire telefonică aprinsă cu tatăl lui Sylvester Stallone, Frank. Mama lui Sly a iniţiat un hotline pe teme paranormale, unde cei care telefonau primeau sfaturi legate de problemele lor extrasenzoriale. Jackie l-a acuzat pe Frank de slabe performanțe sexuale și de faptul că ar fi încercat să o forțeze să întrerupă sarcina înainte ca faimosul lor fiu să vină pe lume. Ea a insistat că a fost nevoită să însceneze avortul, în timp ce Frank a aflat de existența fiului său abia după nașterea acestuia. În 2005, ea a apărut în varianta englezească a emisiunii „Big Brother”, în calitate de invitată-surpriză. Jackie a fost adusă în platou pentru a adăuga un dram de adrenalină emisiunii în care participa ca şi concurentă fosta sa noră, cea de-a doua soţie a lui Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen.

A inventat o pseudoştiinţă

În anii ’90, Jackie Stallone şi-a descoperit abilităţi supranaturale, fapt care a determinat-o să publice câteva cărţi de astrologie. Mai mult, ea a inventat termenul de rumpologie - o altfel de artă „a cititului în palmă”, şi anume examinarea semnelor distinctive de pe fesele unei persoane. Jackie susţine că viitorul unei persoane se poate vedea foarte bine în aluniţele de pe partea dorsală.

Chiar mai interesant decât atât, mama lui „Rocky” a încercat să convingă că are puterea de a consulta câinii pentru a afla viitorul. Jackie a spus că, în acest fel, a reuşit de fiecare dată să afle cine va fi viitorul preşedinte al Americii sau cine va câştiga Oscarul. „Am fost singurul astrolog care a ştiut că Bush Jr va câştiga alegerile cu diferenţă de 200 de voturi. Am riscat, dar nu m-am înşelat”, a spus ea.

Jackie s-a implicat şi în industria cosmeticelor, lansând măşti faciale şi alte produse despre care spunea că rezolvă problemele pielii

Jackie Stallone a fost prima femeie din Washington care a avut o emisiune tv zilnică despre întreținerea corporală prin sport. La 54 de ani a apărut într-o emisiune de wrestling dedicată femeilor și intitulată „Glow“

  • Jackie Stallone spune că misterul longevității sale constă în multă mișcare și consumul zilnic de spanac