Main menu

header

487 4 6de Gabriela Niculescu

Bărbații se pot bucura acum de atenția care a început să le fie acordată de specialiștii în domeniul frumuseții, deoarece produsele de îngrijire profesională destinate lor sunt din ce în ce mai variate. Astfel, nu doar femeile beneficiază de zeci de feluri de șampoane, măști pentru păr și vopsele, ci și domnii se pot simți la fel de răsfățați. Cea mai recentă noutate este vopseaua de păr destinată bărbaților grizonați. Aceasta nu încarcă firele de păr cu diverse culori, așa cum se întâmpla până acum, ci le îmbracă în transparență, iar rezultatul final este spectaculos. Părul arată mult mai bine, fără să pară vopsit. Hair-stylistul Geanina Florina a făcut o demonstrație pentru dumneavoastră la Jovsky Studio, și iată ce ne-a dezvăluit Adrian Perjovschi despre această inovație.

„Se aplică la circa o lună și rezistă la multe spălări”

487 4 7Am o veste bună pentru cititorii revistei Taifasuri, în special pentru domnii grizonați. Acum există un produs special pentru bărbați, pentru colorare, care se numește J Beverly Hills. Această vopsea-cremă nu are reflexe de culoare, ci pur și simplu îmbracă firul de păr în transparență. Se aplică normal, se lasă să acționeze trei minute, apoi se spală părul și se usucă. Firele de păr nu rămân pătate, rădăcina vopsită nu se observă, deci, practic, nu există urme de vopsire. Această vopsea se aplică la trei săptămâni - o lună și rezistă la multe spălări, bărbații având părul scurt și spălându-se mai des, și se duce treptat de pe păr.

„Sunt indicate tunsorile scurte și texturizate, ceva mai zburlite”

487 4 8În materie de aranjarea părului, de styling, vă recomand să folosiți pastele cu aspect mat. Mie nu mi-a plăcut niciodată aspectul umed sau gelat al părului. Tunsorile se poartă scurte și texturizate, cât mai avangardiste, chiar dacă aveți un job serios, nu înseamnă că părul trebuie să stea lipit fir cu fir, se poate purta ceva mai zburlit. Trebuie să știți că acum există și game de produse speciale pentru bărbați, iar pentru perioada verii vă recomand măștile cu mentă pentru scalp, care reactivează circulația sângelui și oferă o senzație de răcorire, dar și tratamentele împotriva căderii părului.

„Anul acesta, trendul natural se reflectă nu doar în coafura femeilor, ci și în cea a bărbaților“ (Hair stylist Adrian Perjovschi)