Main menu

header

474 4 1de Cătălina Tăgârță

Visați la un posterior sexy, la fel ca şi cele ale frumoaselor dansatoare exotice de la Carnavalul Rio de Janeiro?! Chirurgia estetică a progresat mult, există soluții la îndemână pentru orice problemă, iar un posterior „brazilian” poate fi obținut cu ajutorul implanturilor fesiere.

Implanturi din gel siliconic

Implanturile fesiere presupun o intervenție chirurgicală, cu rolul de a crea așa-numitul posterior „brazilian”: adică ferm, tonifiat și bombat. Realizate din gel siliconic, implanturile nu numai că vor mări volumul fesei, dar vor oferi purtătoarei și rotunjime, cu efect de lifting.

Procedeul presupune o incizie în partea coccigiană, adică în partea superioară a șanțului interfesier, unde se va crea un „buzunar” pentru a insera implanturile cu silicon. Totodată, există varianta ca în locul siliconului să fie inserat și țesut adipos, preluat direct de la pacientă, însă acest lucru va necesita intervenții periodice pentru un rezultat satisfăcător de lungă durată.

Rezultate imediate și de lungă durată

Ca și în cazul implanturilor de sân, implanturile fesiere sunt de diferite forme și mărimi, care, de regulă, sunt alese împreună cu pacienta în timpul consultației. „În România, din ce în ce mai multe femei apelează la intervenția de implanturi fesiere, din dorința de a avea un posterior de invidiat, printr-o metodă cu rezultate imediate și de lungă durată. Un lucru esențial în garantarea calității intervenției îl reprezintă însă și experiența medicului estetician”, a declarat doctor Cristian Nițescu, medic primar chirurgie estetică și unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi plasticieni din România. Potrivit specialistului, intervenția chirurgicală durează două ore și se realizează sub anestezie generală, astfel încât pacienta nu va simți nicio durere. Persoanele care au întrebări cu privire la ce presupun implanturile fesiere, care sunt avantajele unei astfel de operații și cum pot fi ele de ajutor pentru redobândirea încrederii în sine îi pot adresa întrebări specialistului pe site-ul operatie-estetica.ro.

Atenție! Deși intervenția nu e dureroasă, pentru a acorda timp organismului și locului înfrumusețat să se refacă, în primele zile după operație este recomandat repausul la pat, dar în poziție ventrală (pe burtă)