Main menu

header

de Gabriela Niculescu

C-String reprezintă o inovaţie îndrăzneaţă în domeniul lenjeriei intime. De curând a fost creată o nouă linie de bikini fără bretele, mult mai sexy şi confortabili decât modelele existente până acum. Scopul acestora este să poată fi purtaţi la orice îmbrăcăminte mulată.

Pot fi purtaţi şi la plajă
După cum arată şi numele, este vorba despre un model de chilot care are forma literei C, cu partea din faţă mai lată şi cea din spate similară modelului tanga. Această lenjerie este confecţionată din diverse materiale, exact ca predecesoarea sa, de la dantelă şi bumbac până la lycra şi satin. Deja se găseşte într-o variaţie bogată de culori şi imprimeuri sau accesorizată cu paiete, puf ori strasuri. C-String este, de asemenea, conceput pentru a fi utilizat la plajă, reducând astfel liniile de bronz care ar fi lăsate de benzile laterale ale oricărui alt slip. Dacă vă faceţi griji că ar putea cădea, trebuie să ştiţi că aceşti bikini au un cadru puternic din sârmă flexibilă care-i ţin la locul lor.
Au pătruns deja pe piaţa din România şi se pot cumpăra de la magazinele de lenjerie intimă sau online, de pe site-urile comerciale.