Main menu

header

de Cătălina Tăgârţă

Uneori, dorinţa de perfecţiune trece dincolo de orice barieră, îi face pe oameni vulnerabili în faţa frumuseţii şi dispuşi către orice sacrificiu. Doar aşa se explică preţul enorm pe care îl plătesc aceştia pentru intervenţii chirurgicale, tratamente cosmetice sau diverse... gadgeturi miraculoase de înfrumuseţare. Dintre acestea din urmă putem aminti: ochelarii antirid sau aparatul care dă buzelor o senzualitate aparte.

Trebuie purtaţi câte cinci minute pe zi
Cum ridurile nu iartă pe nimeni, specialiştii în domeniul frumuseţii s-au gândit la o soluţie la îndemână pentru doamnele şi domnii care nu au bani să meargă la saloanele de înfrumuseţare pentru a face tratamente scumpe, dar nici timp şi răbdare să aplice creme acasă ori de câte ori e nevoie. Astfel, aceştia au scos de curând pe piaţă ochelarii Mejikara, care previn apariţia ridurilor şi le şterg pe cele deja existente. Acest tip de ochelari - care sunt prevăzuţi în interior cu tot felul de dispozitive menite să tragă, să întindă sau să maseze pielea, astfel încât să prevină sau să atenueze ridurile - trebuie purtaţi câte cinci minute pe zi.

Gadget pentru buze voluptoase
Doamnele care îşi doresc buze mari şi voluptoase - de „răţuşcă”, aşa cum sunt numite popular - pot înlocui tratamentele pe bază de botox cu un gadget în formă de buze. Acesta este din plastic şi se suprapune pe buzele veritabile, pe care le forţează să stea deschise mai mult, schimbând fizionomia feţei, însă pentru asta aparatul trebuie purtat, acasă, cât mai mult timp posibil.