Main menu

header

de Gabriela Niculescu

Caviarul reprezintă o sursă inepuizabilă de inspiraţie nu doar în universul culinar, ci şi în cel al frumuseţii, unde s-a transformat în starul tratamentelor de lux pentru îngrijirea pielii. De data aceasta, textura lui specială este cea care a dat startul creativităţii.

Mici perle de sticlă colorată
În timp ce căuta o idee inedită pentru coperta unui catalog, Charlotte Straughan, directorul de creaţie Ciate, a considerat aspectul de perle mici şi infinite al caviarului ca fiind răspunsul perfect la ceea ce-şi dorea: „Un look feminin, indulgent, dar totodată extravagant şi delicat”. Aşa a luat naştere oja caviar, produs ce şi-a găsit uşor un loc în topul trendurilor.
Texturile au un cuvânt important de spus în ceea ce priveşte tendinţele în manichiură, iar manichiura caviar reprezintă o tuşă de rafinament. Oja specială este creată din mici perle de sticlă colorată care imită aspectul caviarului.

Negru, alb sau curcubeu
Oja este disponibilă în mai multe nuanţe, dar cele de bază sunt trei: negru, alb şi curcubeu.
Realizarea manichiurii începe prin aplicarea unei baze şi apoi a două straturi de ojă obişnuită. Imediat după ce aplicaţi al doilea strat de ojă (înainte ca acesta să apuce să se usuce), turnaţi perlele pe fiecare unghie, pe toată suprafaţa acesteia, apoi le fixaţi prin apăsare. La final aplicaţi un strat de topcoat pe vârfurile unghiei.

Pont! Pentru creativitate nelimitată, puteţi să înlocuiţi lacul de unghii aplicat iniţial cu orice altă ojă.