Main menu

header

29-11-1de Cătălina Tăgârţă

Dacă în privinţa mărimii întotdeauna rămân puncte de suspensie, aspectul sânilor e deosebit de important pentru orice femeie care se respectă. De aceea, e important ca bustul să fie îngrijit cu atenţie, pentru ca ţesutul să fie ferm şi atrăgător. Doamnele care au alăptat, dar şi cele a căror textură a pielii nu ţine cu ele pot apela la diverse remedii naturiste sau la tratamente ultramoderne de ridicare a bustului, în loc de intervenţiile clasice, cu bisturiu.

Breast Contour, metodă ultramodernă de remodelare
Un tratament ultramodern de ridicare a sânilor şi de recăpătare a fermităţii, fără a fi nevoie să se apeleze la bisturiu, este Breast Contour. „Tratamentul Breast Contour se realizează doar în cadrul Centrului Soluţii-Estetică, primul pas fiind cel de exfoliere a ţesutului, esenţial în orice tip de tratament. Programul începe cu o exfoliere cu microgranule, pentru a elimina stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii, excesul de sebum şi impurităţile acumulate în pori - cu ajutorul Epi Peel-ului. Un al doilea pas este reprezentat de aplicarea unei fiole, Bio C, cu rol în regenerarea pielii şi accelerarea sintezei de colagen. Totodată, are efect de restructurare şi energizare a pielii afectate. Ulterior, se aplică, prin masaj, un ser pentru fermitate, hidratant si liniştitor - numit Derma Feed Adhesive Touch; după care o mască de «întărire» pentru corp - Tone and Moist. Ultimul pas constă în aplicarea unui ser corporal, hidratant şi tonifiant - Body Toning, pe bază de acid hialuronic, colagen marin şi provitamina B5”, a spus Alina Tabacu, managerul Clinicii de înfrumuseţare Soluţii-Estetică, din Bucureşti. Această metodă de remodelare a aspectului sânilor dă rezultate satisfăcătoare în doar şase săptămâni, timp în care se efectuează câte o şedinţă de 30 de minute pe săptămână. Principalul avantaj al tratamentului Breast Contour este că reface ţesutul sânilor şi ajută astfel la susţinerea greutăţii lor.

Aplicaţi creme pe bază de acid hialuronic şi colagen, fără parabeni!
Întotdeauna există soluţii şi pentru persoanele reticente la metodele de înfrumuseţare din saloanele de profil. Astfel, pentru toate femeile este bine de ştiut că sânii au nevoie, cel mult la două zile, de un masaj realizat prin mişcări circulare. În plus, înainte de aplicarea oricărui tip de cremă se recomandă un duş cu apă călduţă, care va deschide porii. „Se poate face şi peeling pe sâni, dar acesta trebuie să fie foarte fin şi în niciun caz nu e voie să se apese pe zona respectivă, care este foarte sensibilă.
La domiciliu sunt recomandate cremele pe bază de acid hialuronic şi colagen, iar masajul poate fi realizat şi cu remedii naturiste, cu tinctură de mărar sau cu ulei de măsline. În cazul produselor naturale achiziţionate din magazinele de profil sau din centrele de înfrumuseţare fiţi atenţi la termenul de valabilitate. Acesta trebuie să fie cât mai mic, ceea ce denotă un plus de credibilitate datorată faptului că sunt folosite produse naturale, lipsite de parabeni. Produsele noastre, spre exemplu, expiră în doar şase luni”, a adăugat reprezentanta Clinicii Soluţii-Estetică. Mai mult, potrivit acesteia, exerciţiul fizic este esenţial.

• Pentru menţinerea fermităţii sânilor se pot face următoarele exerciţii: cu mâinile întinse, duceţi-le, simultan, spre lateral, şi apoi în faţă, apropiindu-le. Sau se mai pot face mişcări gen flotare, dar vertical, stând apropiat de perete, cu mâinile lipite de acesta.