Main menu

header

de Gabriela Niculescu

Dacă vă doriţi gene mai lungi, specialiştii americani vă oferă soluţia. Una semiartificială, ce-i drept, dar nu vă gândiţi la genele false şi nici la extensiile din păr natural lipite, pentru că nu este acelaşi lucru. S-a inventat un produs, Latisse, ce ajută genele să crească în lungime în mod natural, produs care de curând a primit şi toate aprobările.

Revin apoi la lungimea iniţială
Se pare că un medicament recomandat pentru glaucom ce conţinea prostaglandină avea un efect secundar interesant: făcea genele să crească.
Specialiştii au reuşit să creeze produsul, iar principala sa activitate este aceea de a stimula enzimele din foliculi. Produsul însă nu este foarte ieftin, o provizie pentru 30 de zile costă 120 de dolari americani. Se aplică o picătură pe peria specială şi se întinde pe gene. Durează opt săptămâni, până când veţi observa o modificare în lungimea genelor. În aproximativ 16 săptămâni, după ce aţi cheltuit 480 de dolari, puteţi să vă lăudaţi cu gene lungi şi puternice. Dacă nu mai folosiţi produsul, genele vor reveni la lungimea iniţială.