Main menu

header

de Cristina Tache

Fiecare femeie îşi doreşte să aibă un decolteu frumos conturat, proeminent şi senzual. Pe unele natura le-a ajutat, însă şi cele care nu se bucură de acest avantaj au la dispoziţie câteva trucuri pentru a avea sânii pe care şi-i doresc. Deşi multe reprezentante ale sexului slab cred că doar apelând la chirurgia plastică vor fi mulţumite de trupul lor, ar trebui să ştie că există şi alte variante. Un scurt antrenament efectuat zilnic poate da rezultate extraordinare. Iată despre ce este vorba!

Exerciţii pentru pectorali
Procuraţi-vă două gantere mici (puteţi folosi şi două pet-uri de 0,5 litri, umplute cu nisip) şi faceţi exerciţii în mod regulat cu ele! Staţi aşezate pe un scaun şi ţineţi mâinile pe lângă corp! Ridicaţi braţele până când ganterele ajung la nivelul şoldurilor, apoi menţineţi câteva secunde! Se repetă mişcarea de 15-20 de ori. Încercaţi să aduceţi omoplaţii în faţă până când simţiţi o contracţie uşoară a pectoralilor!

Mergeţi la piscină!
Înotul este un sport care vă poate ajuta să schimbaţi aspectul sânilor. Abonaţi-vă la o piscină şi mergeţi de două-trei ori pe săptămână! Cel mai eficient exerciţiu este înotul pe spate, astfel vă veţi tonifia pectoralii.

Masaţi-vă zilnic bustul
Folosind mişcări circulare, urmăriţi linia sânilor utilizând o cremă hidratantă, specială pentru sâni! Când faceţi duş puteţi alterna apa rece cu cea caldă pentru a stimula circulaţia sângelui. De două ori pe săptămână puteţi aplica o cremă bogată în vitamina E, pentru a reda elasticitatea pielii.

Mască nutritivă ce redă fermitatea
Aveţi nevoie de: o lingură cu iaurt, un ou şi o linguriţă cu ulei bogat în vitamina E. Amestecaţi ingredientele într-un castron, apoi aplicaţi masca pe sâni masând uşor. Menţineţi 20-25 de minute, după care clătiţi cu apă călduţă. Acest tratament, repetat de două-trei ori pe săptămână, va netezi pielea şi va reda fermitatea bustului dumneavoastră.

Atenţie la alimentaţie!

Pe lângă trucurile de îngrijire şi exerciţiile fizice, trebuie să fiţi atente şi la alimentaţie. Dulciurile, carnea ce conţine hormoni de creştere, E-urile şi produsele de panificaţie nu fac altceva decât să mărească volumul sânilor prin adaos de grăsime. Pentru a le asigura fermitatea, consumaţi cât mai multe legume şi fructe proaspete bogate în vitamina C, măsline negre, ulei de măsline extravirgin, soia, alune, seminţe neprăjite de floarea-soarelui şi nuci.