Main menu

header

920 5 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

Marile branduri de cosmetice inovează permanent pentru a îmbunătăți experiența de înfrumusețare a unui public tot mai selectiv și mai pretențios, care dorește rezultate estetice, dar și durabilitate și sustenabilitate. Din acest tablou face parte o nouă in- venție, prezentată recent la un salon prestigios.

Extrag o doză moderată

Expoziția Luxe Pack Monaco a găzduit, printre altele, o nouă generație de aplicatoare, prezentate de brandul Cosmogen, care urmează să revoluționeze felul în care este aplicat rujul de buze și aspectul final. Tuburile sunt echipate cu aplicatoare imprimate 3D și au diferite opțiuni de texturare, bazându-se, printre altele, pe tehnologia de imprimare 3D pe metal. Încă aproape necunoscută în lumea cosmeticelor, această imprimare poate ajuta mărcile să se diferențieze și să ofere o experiență mai bună pentru utilizatori. Potrivit reprezentanților companiei, această nouă metodă face posibilă dezvoltarea rapidă a unui aplicator unic și personalizat, nu are nevoie de matriță și oferă o dimensiune originală și unică experienței, schimbând imaginea și făcând utilizarea mult mai ergonomică. Aplicatorul la rece scufundat în tub face posibilă extragerea unei doze moderate de formulă, datorită reliefurilor sale speciale.

Potrivite și la conturul ochilor

Compania franceză a prezentat diferite modele de aplicatoare metalice imprimate 3D fabricate în Franța, montate pe tuburile patentate Fresh, destinate buzelor și conturului ochilor. Cosmogen menționează că această inovație, aflată încă în faza de concept, a avut deja un mare succes și urmează să treacă rapid în etapa de industrializare în Franța. Dincolo de imprimarea 3D, Cosmogen a prezentat și cinci aplicatoare noi ale tubului Tense. „Tubul Tense este deja foarte popular. Beneficiul perceput este imediat, datorită efectului rece al aplicatorului. Designul acestui ambalaj patentat a fost complet reproiectat, astfel încât aplicatorul să poată fi îndepărtat și reutilizat pe un tub nou, disponibil din plastic reciclat. Toate componentele, capacul, aplicatorul, tubul sunt reciclabile”, arată compania, într-un comunicat.

Diversitatea vârfurilor pensulelor Cosmogen răspunde tuturor nevoilor de design a buzelor, indiferent de formă sau consistenţă

Forme unice pentru o experienţă completă

Cunoscută ca un pionier în proiectarea pensulelor pentru ruj, compania Cosmogen a elaborat recent și o gamă de vârfuri care se adaptează complet oricărui tip de aplicare. Gama cuprinde variante complete și parțiale de pensule, astfel încât acoperă toate pretențiile, toate operațiunile necesare unui finisaj perfect și răspunde tuturor nevoilor de design al buzelor. Realizate din material moale, cu textură luxuriantă, aceste vârfuri se adaptează perfect la forma și textura buzelor, răspund nevoii de delicatețe, buzele fiind organe împânzite de terminații nervoase sensibile, netezesc perfect formula de ruj, luciu sau gloss și generează un efect uniform, impecabil din perspectivă estetică. De asemenea, prin forma lor unică și flexibilitatea extinsă, aceste pensule asigură aplicarea cantității potrivite de produs la fiecare utilizare, fiind ideale și pentru funcțiile de corectare a formei buzelor.