Main menu

header

de Ana-Maria Cocea

Una dintre cele mai focoase apariţii din lumea mondenă autohtonă, Lavinia (fostă componentă a trupei Spicy), are o siluetă de invidiat. Cei 24 de ani o ajută, dar asta nu înseamnă că frumoasa brunetă nu face nimic pentru a arăta atât de bine! Dimpotrivă, artista are un program temeinic de îngrijire corporală într-unul dintre cele mai renumite cabinete estetice din România: „Dr. M Estetic”. Lavinia adoră vacuumul corporal, măştile de înfrumuseţare profesioniste şi este de părere că masajul prin electrostimulare îi tonifică trupul obosit în urma concertelor.

„Practic aerobic pentru tonifiere’’

- Cum te întreţii?
- În primul rând, gândesc pozitiv! Cred că pe chipul şi corpul nostru se reflectă, înainte de toate, starea noastră de spirit la un moment dat. Apoi, mi-am făcut un program de îngrijire corporală deosebit. Merg de două ori pe săptămână la cabinetul domnişoarei doctor Mirela Miertoiu, pentru a mă menţine în formă.

- Este suficient masajul sau practici anumite sporturi?
- Vara merg cu rolele, fac aerobic în apă (aqua gym), iar iarna merg la schi şi patinez. De asemenea, practic aerobic pentru tonifiere.

- Fără sport putem arăta bine?
- Aş vrea să cred asta, dar nu se poate!

- Ce părere ai despre curele de slăbire?
- Dacă sunt recomandate şi supravegheate de un medic nutriţionist foarte bine informat în acest domeniu, şi aici o voi da exemplu pe Mirela Miertoiu, atunci nu dăunează la nimic, ba din contră! Ajută foarte mult!

„Am mese echilibrate seara’’

- Ai ţinut vreodată o cură de care ai fost mulţumită?
- Am urmat mai multe diete, însă cele mai bune rezultate le-am avut când au fost efectuate sub atenta supraveghere a unui medic. În plus, întotdeauna le-am „dublat” cu foarte multă mişcare şi sport.

- Ce vom regăsi mereu în meniul tău zilnic?
- Fructe, legume şi lactate. Mă simt mult mai uşoară şi mai energică atunci când le am pe masă. În plus, le consider şi extrem de sănătoase.

- Dar te abţii de la unele produse uneori?
- Nu cred că există ceva de mâncare pe care să nu îl consum. Sunt o mare gurmandă şi atunci când doctor Mirela Miertoiu îmi dă voie profit de ocazie…

- Ce mănânci seara?
- Recunosc cu mâna pe inimă că mănânc seara! Însă acest lucru nu este indicat tuturor şi mai ales nu acelora care vor să slăbească sau să se menţină în formă. Aceştia ar trebui să nu mănânce cu cel puţin patru ore înainte de somn. Deocamdată, eu mă menţin în formă şi fără a renunţa la masa de seară, care, de altfel, este echilibrată.

- Cât de utile crezi că sunt saloanele de înfrumuseţare?
- Sunt întotdeauna binevenite şi, chiar mai mult, necesare! Absolut toate femeile au nevoie să meargă cel puţin o dată pe săptămână la un astfel de salon!

„Vacuumul este preferatul meu!’’

- Care este metoda de întreţinere corporală care îţi place cel mai mult şi de ce?
- Acum fac un program pe care mi l-a recomandat domnişoara doctor Mirela Miertoiu, la salonul „Dr. M Estetic” din Dorobanţi. Acest program include electrostimulare pentru tonifierea musculaturii, vacuum pentru o piele netedă, fără celulită, şi drenaj limfatic, pentru picioarele obosite. Să nu credeţi că nu am grijă şi de ten! Sunt răsfăţată săptămânal cu procedee de îngrijire facială, iar rezultate se văd pe loc! Recunosc, măştile profesionale le aplic atunci când sunt foarte obosită. Dintre toate procedurile însă, prefer vacuumul! După o oră simt că explodez de energie, iar pielea devine atât de fină, încât ai jura că este a unui bebeluş!

- Eşti mulţumită de corpul tău?
- Da, dar întotdeauna se poate mai bine. Cred că nicio femeie nu ar trebui să fie mulţumită 100% de cum arată. De ce să ne plafonăm? Putem face mai mult în materie de frumuseţe!

- Ce zici de chirurgia estetică?
- Sunt convinsă că are multe părţi bune, mai ales pentru persoanele care, într-adevăr, au nevoie de aşa ceva. Personal, nu am încercat.

„Nicio femeie nu ar trebui să fie mulţumită 100% de cum arată. De ce să ne plafonăm? Putem face mai mult în materie de frumuseţe!”

„Dragoste în secret”

- Ce proiecte muzicale îţi mai ocupă acum timpul?
- Lucrez la următorul album şi pregătesc un nou videoclip. Sper ca totul să se întâmple în viitorul apropiat. În momentul de faţă se află în toate magazinele de specialitate cel mai recent album al meu, ce poartă numele „Dragoste în secret”. Veţi găsi şi cântece în colaborare cu diverşi artişti, dar piesa de suflet este „Pentru o seară”, pe care o cânt în duet cu marele solist Marcel Pavel.

La cabinetul „Dr. M Estetic”, din Calea Dorobanţi nr. 73, ap. 2, sector 1, Bucureşti, o puteţi întâlni pe dr. Mirela Miertoiu, medic medicină generală şi estetică, doctorand în ştiinţe medicale dermatologice, cea care vă poate redefini silueta. Numerele de telefon la care vă puteţi face programările sunt: 0722/21.48.56 şi 021/211.55.03.
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;
www.drmestetic.ro;
www.mirelamiertoiu.ro.