Main menu

header

642 4 3de Roxana Istudor

Dispozitivele de înfrumusețare care pot fi utilizate în confortul căminului câștigă tot mai mult teren, în condițiile în care femeia modernă e foarte ocupată.

Întinerire prin acțiune profundă

ReFa CARAT este un dispozitiv de ultimă generație care combină masajul și stimularea pentru obținerea unui efect de întinerire prin acțiune profundă. Mai precis, potrivit forbes.com, aparatul care poate fi manevrat cu o singură mână este o minune nu doar pentru pielea obosită a feței, ci și pentru zone de pe corp unde poate interveni pentru îmbunătățirea spectaculoasă a circulației și, implicit, a aspectului pielii.

Accelerează circulația, sporește fermitatea

Aparat rezistent la apă, ReFa CARAT este o replică a modalității prin care puteți obține un masaj profund într-un salon profesional. Mai precis, are un design multifațetat, în unghiuri de 360 de grade, care livrează micro-curenți ce stimulează circulația, sporesc fermitatea și îmbunătățesc vizibil tonusul pielii. Demn de menționat e faptul că aparatul este alimentat de o baterie care se reîncarcă de la soare, ceea ce înseamnă că este practic inepuizabil. Mai mult, acționează nu doar asupra tenului, ci și asupra pielii din alte părți ale corpului, ca talia, coapsele, gâtul și pieptul.

Beneficii terapeutice, efect de împrospătare

ReFa CARAT și-a demonstrat eficacitatea mai ales în ce privește refacerea pielii obosite din zona liniei bărbiei și a subrațului (așa-numitele „aripi de liliac”). Ușor de folosit, practic și versatil, aparatul vă oferă posibilitatea de a modifica unghiul dintre elemente în așa fel încât să puteți insiste pe anumite zone, pentru rezultate mai vizibile și mai rapide. Potrivit specialiștilor care îl recomandă, ReFa CARAT creează o experiență relaxantă și generează aspectul mult întinerit al pielii. „Ca specialist în masaj, recomand acest aparat pentru beneficiile sale terapeutice, ca și pentru efectele de împrospătare a aspectului pielii”, punctează Meggen Taylor.