Main menu

header

618 5 3de Cătălina Tăgârță

Un accesoriu care își face loc printre trendurile anului 2017 sunt cerceii supradimensionați. Aceștia au fost deja incluși în numeroase colecții propuse de designerii de top pentru primăvara-vara 2017. Cerceii mari reprezintă modalitatea perfectă de a accesoriza orice ținută într-un stil original, care să atragă imediat privirile celor din jur.

Se poartă iar cercurile

Au revenit în tendințe cercurile masive. Însă, spre deosebire de moda anilor ’90, în prezent, aceștia sunt decorați cu tot felul de cristale și de aplicații colorate sau chiar… cercuri în cercuri. Dacă nu sunteți adepta cercurilor, aflați că se poartă absolut toate formele geometrice. Iar dacă modelele găsite pe piață sunt aparent neregulate, nu vă faceți griji. Acesta este un trend specific accesoriilor din acest sezon, inspirate din formele geodelor de cristale.

Optați pentru culori puternice

În primăvara-vara acestui an obișnuiți-vă să vedeți cercei de culori saturate, puternice. Nuanțele intense de verde smarald, albastru cobalt, roșu rubin sau galben puternic sunt alegerea perfectă pentru o pereche de cercei statement care să iasă în evidență. Atenție însă! Bijuteriile statement, masive și impunătoare, se poartă cu haine simple și fără alte bijuterii sclipitoare. Spre exemplu, cerceii din material textil sunt o formă ideală de a purta trendul statement, indiferent că sunt sub formă de ciucuri, împletituri sau șnururi. În plus, întrucât sunt foarte ușori, aceștia au avantajul de a fi foarte comozi, indiferent cât de mari sunt.

Anul acesta se poartă şi cerceii asimetrici, cei fără pereche (deci doar într-o ureche) sau cei care acoperă întregul lob