Main menu

header

592 4 2de Gabriela Militaru

Vine toamna și, pe lângă garderoba necesară, este important să ne ocupăm și de micile detalii ale aspectului nostru fizic. Printre acestea, culoarea unghiilor. Steph Stone, cea care se îngrijește de unghiile celebrităților de la Hollywood, ne recomandă șapte trenduri de culori care se poartă toamna aceasta.

Bleumarin închis strălucitor

Bleumarinul nu este o culoare nouă în paleta celor recomandate pentru unghii, însă toamna aceasta vine cu ceva în plus: efectul de strălucire. „Majoritatea brandurilor de haine adoptă și ele această culoare așa că poate fi culoarea sezonului”, este de părere Steph Stone. Ea le recomandă femeilor să aplice această culoare pe unghiile tăiate scurt și pe cele pătrate.

Bej opac

592 4 4Uitați de nuanțele nude sau de rozul pal! Toamna aceasta se poartă bejul cremos care ne amintește de anii ’70. Opac, cald și luminos. Și se potrivește cu orice nuanță de ten. Cât despre forma unghiilor, Steph Stone recomandă această culoare pentru unghiile tăiate potrivit.

Gri cărbune

592 4 3Griul este profund, schimbător și extrem de modern. „După ce vă plictisiți de bej, dar vreți să păstrați nota neutră, griul cărbune este perfect”, le sfătuiește Steph Stone pe femei. Culoarea se potrivește perfect cu unghiile tăiate rotund.

Clasicul măr roșu

„Roșul clasic nu se va demoda niciodată, indiferent de sezon”, spune Stone, care preferă roșul pentru că este vibrant și energic mai ales în anotimul ploios. Partea și mai bună este că această culoare merge pe orice formă de unghii, de la cele tăiate foarte scurt la cele foarte lungi.

Ojă cu sclipici

592 4 6Vă vine să credeți sau nu, sclipiciul pentru unghii este din nou în trend. Așa că toamna aceasta încercați oja cu diferite mărimi, texturi și culori de sclipici. „Toată lumea are, la un moment dat, chef să-și coloreze unghiile într-un fel amuzant fără prea mare efort. Sclipiciul pe unghii este deci cea mai bună idee”, explică Stone. Cât despre lungimea ungiilor, „atunci când vorbim despre sclipici nu există reguli”.

Argintiu metalic

„Toate starurile poartă argintiu în această perioadă pentru că este îndrăzneț și foarte chic, deci este timpul ca toate femeile să încerce nuanța metalică”, este de părere Steph Stone care spuune că această culoare se potrivește perfect pe unghiile tăiate scurt.

Verde spumă de mare

„Ador această culoare pentru anotimul rece. Doar pentru că temperaturile scad nu înseamnă că trebuie să purtăm culori închise. Așa că un verde pal pastelat este foarte potrivit toamna aceasta, indiferent de mărimea sau de forma unghiilor.