Main menu

header

518 4 1de Gabriela Niculescu

Imediat cum se încălzește vremea, tenul are nevoie de revitalizare, pentru a îndepărta semnele frigului și ale vântului, precum uscăciunea și descuamarea. Prezentatoarea tv Diana Bart (foto) îşi doreşte să arate impecabil atât în faţa camerelor, cât şi în viaţa de zi cu zi, când nu apelează la mult machiaj. Astfel, vedeta Prima TV a cerut sfatul medicului estetician Andreea Iftimie, manager al clinicii Fazzada, iar recomandarea specialistei a fost tratamentul cu lumină Forever Young BBL, ce redă strălucirea și hidratarea, acționând din interior spre exterior.

Diana Bart: „Tenul, mai luminos, mai hidratat”

Tratamentul Forever Young BBL, recent adus în România, acţionează la nivel genomic, adică influenţează modul în care se exprimă genele tinereţii. „În acest fel se restaurează modelul de expresie genetică al pielii, iar aceasta arată din nou tânără. Este cel mai puternic instrument de luptă împotriva îmbătrânirii pielii, singurul care tratează şi previne petele de bătrâneţe sau de soare, pistruii, rozaceele, venectaziile ori hemangioanele”, explică doctor Andreea Iftimie.

Prezentatoarea Diana Bart a fost foarte mulţumită de rezultatele pe care le-a observat după doar o singură şedinţă, declarând că iubeşte frumuseţea naturală, fără artificii: „Cred că orice femeie e puţin sceptică înainte de a încerca o cremă sau de a începe un tratament care promite să-ţi întinerească tenul, pentru că sunt atâtea tratamente aşa-zis miraculoase, dar care dă speranțe deșarte. Am încercat tratamentul Forever Young BBL, ce foloseşte un tip special de lumină, acţionând direct la nivelul ADN-ului nostru. Nu mă aşteptam ca după o singură şedinţă să văd vreo diferenţă, însă tenul meu arată mult mai bine, mai luminos şi mai hidratat”, a afirmat Diana Bart.