Main menu

header

515 5 1de Raluca Grințescu

Există câteva plante care ajută doamnele să devină mai suple și să elimine supărătoarea celulită. Iată care sunt acestea:

Thallus Fuci Bladderwack

Asemănătoare algelor marine, această plantă ajută la echilibrarea sistemului endocrin, la accelerarea metabolismului şi are efect detoxifiant.

Trifoi

Este un clasic epurator al sângelui, detoxifică organismul şi este utilizat inclusiv în tratamentul tumorilor cu Essiac.

Kun bu

Algele Kun bu au mulţi micronutrienți şi minerale necesare pentru sănătatea şi frumuseţea părului, a pielii şi a unghiilor, deci implicit de ajutor și în celulită.

Pătrunjel

Pătrunjelul este un diuretic uşor, capabil să ajute la eliminarea apei din organism.

Fenicul

Feniculul este o plantă care ajută la detoxifierea ficatului, armonizează stomacul, elimină spasmele intestinelor şi gazele, reduce tusea şi stimulează sistemul imunitar.

Limbariță

Planta ajută la eliminarea apei din ţesuturi şi are efect diuretic, fiind folosită şi de diabetici. Este un tonic uşor, aducând beneficii rinichilor şi vezicii, dar şi splinei şi stomacului. Este adesea folosită în cazuri de obezitate, în special în situaţia celor cu retenţie mare de apă. Curăță prostata şi îmbunătăţeşte funcţiile urinare.

Poria cocos

Poria cocos este o ciupercă ce creşte la rădăcinile pinilor, utilizată adesea în medicina naturistă chineză. Este un tonic natural, întăreşte funcţiile splinei şi este nutritivă. Poria îmbunătăţeşte considerabil sistemul imunitar.

Urzică

Extrem de nutritivă, această plantă conţine o mulţime de minerale necesare creşterii părului şi ajută la eliminarea apei din ţesuturi.