Main menu

header

473 10 2de Cătălina Tăgârță

Agenții patogeni (virusuri, bacterii, fungi) sunt principalii factori care provoacă inflamații ale cavității bucale și faringelui, iar acestea generează senzația de durere în gât. Mai mult, inflamațiile gâtului apar și din cauza unor factori agresivi, precum consumul de băuturi reci sau fierbinți, expunerea la frig, solicitarea excesivă a vocii. Acestea afectează mai ales persoanele cu o capacitate scăzută de apărare a organismului, însă problema poate fi rezolvată prin aplicarea unui simplu tratament pe bază de propolis (considerat un antibiotic natural) și tinctură de gălbenele (excelent antiinflamator natural).

Vă scapă de dificultățile de înghițire

Afecțiunile inflamatorii la nivelul cavității bucale și faringiene se manifestă prin: înroșire și umflare a amigdalelor și faringelui; senzație de usturime în gât; dificultăți la înghițire; dureri în gât și răgușeală. „E important ca problema să fie tratată corect din mai multe motive: pentru a limita extinderea infecției sau a inflamației; pentru a evita complicațiile (laringită, traheită, bronșită, pneumonie); pentru a preveni contractarea unei alte infecții și a favoriza vindecarea rapidă”, arată reprezentanții GTS Solution. Potrivit acestora, soluția naturală care îndeplinește toate aceste proprietăți o reprezintă combinația dintre propolis și tinctura de gălbenele, ce poate fi găsită mai nou și sub formă de spray. Aceasta asigură o distribuire uniformă a ingredientelor active pe întreaga mucoasă, oferă un efect de lungă durată și o dozare precisă. „Produsele naturale nu cauzează rezistență microbiană, au o eficacitate antibacteriană și antivirală dovedită, acționează local și grăbesc procesul de vindecare”, au mai spus reprezentanții GTS Solution.

Efecte analgezice și antiinflamatoare

Propolisul este considerat cel mai puternic antibiotic natural. Acesta dezinfectează mucoasa respiratorie, distrugând bacteriile, virusurile și fungii. De asemenea, propolisul este recunoscut pentru proprietatea sa de a stimula sistemul imunitar. Totodată, are efecte analgezice și antiinflamatoare, fiind foarte eficient pentru îndepărtarea durerii în gât. Propolisul acționează ca un adevărat anestezic local.

Tinctura de gălbenele are proprietăți antiinflamatoare dovedite și este folosită în cazul durerilor de gât, pentru a limita extinderea infecției și pentru a reduce inflamația. Gălbenelele au efecte cicatrizante și regeneratoare, grăbind vindecarea țesuturilor deteriorate. Tinctura contribuie la stimularea imunității locale.

Tinctura de gălbenele este o soluţie 100% naturală contra durerilor în gât, care poate fi folosită atât de adulţi, cât şi de copii