Main menu

header

de Gabriela Niculescu

Pietrele la rinichi sunt greu de suportat la orice vârstă, din cauza disconfortului creat. Tocmai de aceea este bine să le preveniţi în mod natural prin cure de câte cinci zile sau să scăpaţi de ele prin cure de câte zece zile cu cinci pauză, apoi reluate, cu aceste sucuri şi infuzii naturale.

Ceaiul de mesteacăn accelerează eliminarea acidului uric
Obţinut din frunze de mesteacăn, acest ceai are un puternic efect diuretic şi grăbeşte eliminarea toxinelor din organism. Este foarte eficient în spargerea pietrelor la rinichi, deoarece accelerează eliminarea acidului uric.

Afinele combat inflamaţiile vezicii urinare
Sucul de afine poate fi consumat atât pentru tratarea, cât şi pentru prevenirea pietrelor la rinichi. El are o acţiune eficientă asupura inflamaţiilor cronice ale tractului urinar şi combate inflamaţiile vezicii urinare.

Acidul citric din clementine are rol de dizolvare
Bogat în nutrienţi şi vitamine, sucul de clementine e ideal pentru dizolvarea şi eliminarea pietrelor la rinichi. Acidul citric din sucul de clementine este benefic şi pentru prevenirea formării pietrelor la rinichi.

Infuzia de păpădie are efect depurativ
Ceaiul de păpădie elimină nisipul şi pietricelele de la rinichi, datorită efectului depurativ şi diuretic.

Zeama de merişoare, ideală în prevenţie
Sucul de merişoare este şi el eficient în tratarea şi prevenirea pietrelor la rinichi. Un efect la fel de benefic îl are şi ceaiul de merişoare. Trebuie doar să alegeţi varianta care vă place cel mai mult.