Main menu

header

de Elena Şerban

Cancerul este un termen general ce denumeşte diverse forme de tumori maligne ce se caracterizează printr-o înmulţire excesivă a ţesuturilor unor organe. Întrucât acestei maladii, ce afectează din ce în ce mai multe persoane, nu i s-a găsit deocamdată un leac medicamentos, bolnavii apelează la diverse plante, care se pare că au efect benefic.

Cură tămăduitoare
Printre cele mai cunoscute leacuri se numără un preparat pe bază de aloe vera şi alcool (ţuica este folosită în general la noi). Pentru realizarea lui aveţi nevoie de 500 g de miere de albine (de orice fel), două frunze mari de aloe vera şi trei linguri cu ţuică. Ştergeţi praful de pe frunzele de aloe vera şi îndepărtaţi spinii (unde e cazul). Tăiaţi frunzele în bucăţi mici şi apoi introduceţi-le într-un mixer alături de miere şi de ţuică. Mixaţi până se formează o pastă vâscoasă. Când nu e folosită, pasta se ţine la frigider.
De reţinut! Pasta se administrează ca atare, nestrecurată! Leacul se ia vreme de zece zile, cu un sfert de oră înainte de fiecare masă principală (trei linguri pe zi). După zece zile trebuie făcută o pauză şi refăcute analizele. Dacă, din nefericire, rezultatul nu e cel dorit, se poate relua tratamentul de încă patru ori (cu pauză de o săptămână între cure).

Important! În urma administrării acestui leac este posibil să vă apară pe piele diverse abcese. Nu vă speriaţi! Este o reacţie normală a organismului.