Main menu

header

566 11 1de Carmen Ciripoiu

Alimentele joacă un rol extrem de important în condimentarea vieții de cuplu, iar consumul acestora poate transforma o noapte banală într-una cu totul spectaculoasă.

Roșiile sunt afrodiziace

Cu siguranță că nicio altă legumă nu poate întrece usturoiul în conținutul de alicină, seleniu, germaniu și săruri minerale, cu un rol incredibil în oxigenarea și fluidizarea sângelui, lucruri importante pentru erecția ca la carte a domnilor. Așa că o partidă de sex trebuie condimentată cu... un cățel de usturoi. Nici sora acestuia, ceapa, nu trebuie trecută cu vederea, deoarece legumele produc creșterea cantității de spermă. În ceea ce privește roșiile, acestea conţin alfacaroten, o substanţă care facilitează producerea lichidului prostatic, ajutând penetrarea. Efect afrodiziac de excepție au și cuișoarele. Se consumă după fiecare masă o ceșcuță cu o poțiune obținută din amestecul a 5 g frunze şi rădăcini la un litru de apă. Nici hreanul nu e lăsat în urmă, fiind de mare ajutor. Se recomandă una-trei cești cu infuzie realizată din 30 g rădăcină rasă sau decoct din 20 g la un litru de apă.

Porumbul ameliorează circulația sangvină la nivelul bazinului

În top se află și ovăzul, care are rolul de a decongestiona zona pelviană şi genitală. Se face infuzie din 10 g paie de ovăz la un litru de apă, și se consumă două-trei ceşti pe zi. În cazul porumbului, acesta ameliorează circulația sangvină la nivelul bazinului. Se fierb 200 g boabe de porumb într-un litru de apă și se consumă o ceșcuță dimineața și una seara. Pătrunjelul este și el la mare căutare. Se mestecă zilnic opt-zece tije proaspete sau se face decoct din 60 g rădăcină şi frunze proaspete la un litru de apă. Cum se obține perfomanța sexuală? Prin consumul înainte cu o oră de raportul sexual a unui pahar cu vin roșu, cald, în care se adaugă un praf de scorțișoară. Foarte bună este și infuzia din 10 g scorțișoară la un litru de apă, îndulcită cu miere și consumată după fiecare masă. Sunătoarea și-a arătat de-a lungul timpului virtuțile în materie de plantă afrodiziacă. Se face o infuzie din 10 g plantă la un litru de apă, care se bea înainte de mese. Se poate prepara și vin de sunătoare din 20 g plantă sau flori uscate macerate adăugate într-un litru de vin alb sec.