Main menu

header

503 11 1de Raluca Grințescu

Cu siguranţă până la citirea acestui articol, de îndată ce curăţați o rodie, fără să vă gândiți prea mult, luați cojile şi le aruncați direct la gunoi. De azi înainte nu cred că veți mai face asta. În loc să le aruncați, mai bine puneți-le la uscat, pentru că acestea vă vor oferi mai târziu remedii extraordinare împotriva multor boli care vă vor măcina.

Rețetă de tratare a infecțiilor la stomac

În primul rând, coaja de rodie este un instrument extraordinar, care vă va ajuta să scăpați de orice fel de infecţii la stomac. Coaja de rodie are, de asemenea, proprietăţi destul de puternice şi când vine vorba despre tulburările intestinale. În anul 1999, în Rusia, a existat un articol în ziarul rus „РусскийВесник” care dezvăluia o reţetă patentată de doctorul Glubokov. Reţeta era pentru tratarea inflamaţiei apendicelui, holerei, salmonellei, diareii şi dizenteriei. Noi vă vom prezenta o parte din articolul tradus din ziarul mai sus menţionat.

Prepararea ceaiului

După ce aţi consumat rodia, cojile se lasă la uscat 14 zile. Raportul dintre coaja de rodie uscată şi apa caldă ar trebui să fie, nu mai mult, nu mai puţin, de 1:20. Adică, la 10-12 g coajă de rodie uscată se adaugă 200 ml apă fiartă. Acoperiţi cana cu un capac şi lăsaţi să se liniștească timp de 25-30 de minute. Pregătirea ceaiului este aceeaşi pentru toate bolile. Vindecarea este pe cale să înceapă din acest punct astfel:

  1. Vindecarea în cinci ore: diaree, febră tifoidă, dizenterie, holeră, apendicită acută şi salmonella. Consumați ceaiul în felul următor: beți o jumătate de pahar (100 ml) cu ceai după ce a fost acoperit încă o jumătate de oră (adică după o oră de la combinaţia cu apă fiartă). Ceaiul nu se strecoară! Din nou, acoperiți ceaiul. Dacă vă simţiţi mai bine după 10 minute, înseamnă că aţi avut o diaree uşoară cauzată de o mâncare alterată. În cazul în care nu simţiţi niciun fel de îmbunătăţire după 10 minute, s-ar putea să aveţi de-a face cu una dintre următoarele boli: febră tifoidă, salmonella, holeră. În acest caz, trebuie să staţi acasă şi să beţi cealaltă jumătate a ceaiului după două ore. Procesul de vindecare continuă în următoarele două ore. Veţi simţi, cu siguranţă, îmbunătăţirea după cinci ore de la începutul procesului de vindecare;
  2. Vindecarea în termen de șapte zile: ulcer, ulcer pe intestinul subţire, colită (inflamarea colonului). Consumați ceaiul în felul următor: puteți începe să beți ceaiul după încă 30 de minute în plus faţă de reţeta anterioară (adică după o oră şi jumătate). Ceaiul nu se strecoară! Beți o jumătate de pahar cu ceai dimineaţa, pe stomacul gol, şi jumătatea cealaltă seara, înainte de culcare. Nu trebuie să beți ceai în fiecare zi. Consumați-l în zilele 1, 3, 5 şi 7 ale săptămânii. După aceste zile, problemele de stomac ar trebui să dispară. În cazul în care persistă, mai puteți repeta remediul, făcând pauză o săptămână. Nu trebuie să consumați alcool în timpul procedurii de vindecare. Acest tratament este eficient datorită faptului că toate celulele patogene din tractul gastrointestinal sunt distruse în mod continuu, iar cele sănătoase rămân neatinse.

Cheia pentru tratarea cu succes este să se acorde o atenţie deosebită la raportul apă/coajă de rodie, care ar trebui să fie 1:20. Dacă se greşeşte raportul cu ingredientele, s-ar putea să apară reacţii adverse, cum ar fi ameţeli, greaţă şi dureri de cap