Main menu

header

910 20 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

O întâlnire romantică poate fi dificilă pentru oricine, dar un antrenor de dating ajută în moduri surprinzătoare și care dau rezultate.

Oferă părere imparțială

Mulți oameni apelează la prietenii lor apropiați atunci când caută parteneri de cuplu. Dar aceasta se poate dovedi o idee nu tocmai bună dacă lucrurile nu evoluează. Pe de altă parte, un antrenor poate oferi o părere imparțială și recomandă o persoană nu pentru că o cunoaște, că pentru că i se pare potrivită. De asemenea, cu un astfel de antrenor puteți fi pe deplin sincer. Problema multora dintre cei care merg la întâlniri este că nu-și dau seama ce nu funcționează pentru ei și astfel nu pot schimba lucrurile. Aici intervine antrenorul, care vă ajută să identificați tiparele și apoi să le „spargeți”, schimbând implicit și rezultatele. În același timp, acest tip de consiliere vă poate ajuta să dezvoltați idei noi pentru locuri în care să căutați potențiale potriviri romantice, în funcție de interesele, obiceiurile și timpul liber disponibil.

Sprijină încrederea în propria persoană

Conversațiile cât mai interesante sunt printre cele mai importante părți ale întâlnirilor. Antrenorii de dating vă pot oferi tot felul de trucuri și sfaturi pentru a începe o discuție interesantă în momentele de tăcere incomodă. În același timp, un astfel de sfătuitor vă poate ajuta să ieșiți din zona de confort, ceea ce poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă împrospăta datingul. Aceeași persoană care oferă servicii specializate în problemele inimii vă poate sprijini să vă sporiți încrederea în propria persoană, oferind opinii avizate despre punctele forte și punctele slabe ale întâlnirilor, ajutându-vă să faceți unele schimbări ale aspectului sau garderobei - dacă le doriți - și îndemnându-vă să vă descoperiți hobby-uri noi, care implică… întâlnirea de oameni noi!

Un antrenor de dating face tot ce poate pentru a ajuta o persoană să realizeze că este demnă de a fi iubită și să învețe ce își dorește cu adevărat de la un partener romantic