Main menu

header

de Veronica Zărescu

- Idei de cadouri pentru nou-născuţi şi pentru proaspetele mămici

Mai devreme sau mai târziu veţi fi în situaţia de a face o vizită la maternitate. Fie că o prietenă apropiată urmează să nască, fie că vă pregătiţi pentru venirea pe lume a unui fin sau a unui nepoţel, va sosi un moment în care vă veţi întreba ce să duceţi cadou mămicii şi bebeluşului. Cele mai potrivite sunt darurile inedite şi moderne, care să o surprindă în mod plăcut pe mămică.

Ramele şi albumele foto, mereu la modă
Fie că sunt model clasic, fie modern, ramele şi albumele foto îşi vor păstra valoarea prin importanţa momentului pe care îl găzduiesc. Aşa că nu ezitaţi să cumpăraţi un astfel de produs. În ajutorul dumneavoastră venim cu câteva sfaturi pentru alegerea lor. Astfel, alegeţi o culoare neutră sau specifică sexului bebeluşului (roz ori bleu). Decoraţiunile trebuie să fie vesele, viu colorate şi să redea imagini plăcute, cum ar fi îngeraşi, bebeluşi, fluturi, ursuleţi, prinţese sau personaje celebre din desene animate (Mickey Mouse, Winny the Pooh, Cenuşăreasa sau Albă-ca-Zăpada). Dacă vă permite bugetul, puteţi opta pentru rame foto digitale, muzicale sau din metale preţioase, la modă acum.

Imprimaţi amprentele bebeluşului
O ultimă tendinţă în materie de rame foto pentru bebeluşi este personalizarea cu forma mâinii sau a piciorului micuţului. Procedura nu presupune niciun risc, pentru că materialul este testat şi inofensiv pentru pielea celui mic, iar realizarea mulajului este accesibilă oricui. Trebuie doar să desigilaţi punguţa cu substanţa respectivă, să o întindeţi cu beţişorul din dotare şi să apăsaţi piciorul bebeluşului suficient cât să i se imprime forma tălpii şi a degeţelelor. O precizare în acest sens ar fi că procedura trebuie să se desfăşoare destul de repede, pentru a nu se întări materialul pentru mulaj. Costul unui astfel de cadou poate varia între 70 şi 400 de lei (set complet - mânuţă şi picior). Dacă doriţi ca darul dumneavoastră să fie unicat, puteţi comanda o ramă foto lucrată manual de un artist plastic, la comandă.
Separat, puteţi achiziţiona şi un set pentru amprentarea celui mic.
În numărul viitor vă vom prezenta câteva cadouri practice pentru o proaspătă mămică şi pentru bebeluşul său.