Main menu

header

21-03-1de Maria Petrache

Cornelia Catanga are un Bichon Maltez superb, alb, în vârstă de un an. Căţelul este acum copilul familiei. Interpreta spune că şi-a dorit un astfel de animal de când a fost în vizită la nişte cunoştinţe, care aveau un patruped asemănător.

Bobiţă roade toţi pantofii din casa interpretei
„Fiul meu, Alex, mi-a zis că aşa un căţel îmi trebuie şi mie. Când am ajuns acasă ne-am uitat pe net. Am găsit un Bichon Maltez cu papion la gât şi o fundă în creştetul capului. Era atât de frumos, că m-am uitat două ore la el. Seara a venit soţul meu acasă şi m-am plâns că nu mai aveam şi noi în casă un animăluţ! Nici măcar o pisică. Am avut un motan timp de doi ani, care mi se părea că seamănă la mustăţi cu Nicolae Guţă, dar nici pe el nu-l mai am, pentru că, stând la curte, a dispărut pur şi simplu”, spune interpreta de muzică lăutărească. La scurt timp, soţul artistei, Aurel Pădureanu, a venit acasă cu patrupedul mult visat. „Avea doar şase săptămâni, dar era superb. Îl iubim foarte mult. Ne-am ataşat foarte repede de el şi stă numai între noi. Soţul meu îl mai ceartă, deoarece ne roade toţi pantofii. Nu mai găseşti niciun papuc de casă la noi! Alex mai face instrucţie cu el, cică îl dresează...”, mai spune Catanga.

Cântăreaţa îşi face câinele lăutar
Căţelul interpretei a primit numele de Bobiţă. „Era ca o bobiţă de mic atunci când l-a adus acasă soţul meu! Şi aşa i-am pus numele. Rareori îi mai spun Pochemon, pentru că acum mi se pare că are fălcile unui coleg acordeonist care poartă porecla asta”, afirmă Cornelia Catanga. Interpreta îşi hrăneşte patrupedul cu boabe, şi acesta este atât de lacom, încât odată era să se înece. „Am deschis frigiderul şi s-a repezit la el. A înşfăcat o bucată de cârnat şi, cum el nu ştie să mănânce decât boabele lui, a fost la un pas de moarte. I-am băgat mâna în gât şi i-am scos bucata de cârnat”, povesteşte artista cu emoţie.
Deseori, Catanga cântă cu Bobiţă. „Când are chef facem vocalize. Lăutar o să fie! Şi-aşa nu doarme noaptea, pentru că are acelaşi program cu al nostru. Nu suportă să fie singur, iar când suntem cu el e cel mai fericit. Ne-am obişnuit împreună şi nu aş putea să-l mai dau! Ba chiar o să mă încuscrez cu doctorul lui, care are o căţeluşă frumoasă!”, încheie cu umor interpreta noastră.