Main menu

header

irina_nistorM-am gândit că o fi vreo comedioară de vară, când îţi trimiţi pretenţiile în vacanţă şi te distrezi fără prea mari aşteptări. Când colo, glumele super deocheate şi stânjenitor de vulgare sunt omniprezente! Adam Sandler a devenit deja generaţia a doua, dar încă e prea tânăr ca să scăpăm de el biologic.

Pe scurt, este povestea/oroarea dintre un adolescent şi o profesoară (stil ştire de OTV). Ea rămâne gravidă, ia 30 de ani de puşcărie (aviz amatorilor/amatoarelor de corupători de minori/minore), şi între timp copilul creşte cu diabet că prea tânărul tată îl lasă să mănânce după pofta inimii toate prostiile, cu multe calorii şi zaharicale (uşor moralizator, ca să mai stopeze supraponderalii de peste Ocean). Toată lumea trăieşte într-o promiscuitate de nedescris.

Ca să găsească o justificare scenariului, inconştientul părinte are probleme cu Fiscul - e dator vreo câteva mii de dolari - şi-şi „vinde” imaginea copilului unui reality-show, unde ar trebui să se filmeze reîntâlnirea, peste ani, dintre mamă şi fiu.
Mama, interzis-seducătoare, este, stupoare, Susan Sarandon, despre care nu poţi să nu te sperii că a acceptat un rol într-o asemenea companie de... idei. Separat mai e şi o (stră)bunicuţă octogenară, transformată în sex-simbol... Un coşmar! Până şi nunta e întinată, iar ca popă apare James Caan, ajuns la vârsta senectuţii. Se mai şi avântă într-o cafteală, cu muşchi bine lucraţi la sală...

În concluzie, dacă ajungeţi la cinema, dotaţi-vă totuşi cu o lămâie sau cu o pungă (ca-n avion).
V-aş recomanda, în schimb, „Hot Shorts”, trei pelicule scurte româneşti, excelente şi cu un umor deloc scabros.

„Băiatu’ tatii“

„That’s my boy“
SUA, 2012
Regia: Sean Anders
Cu: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester, Vanilla Ice , James Caan, Milo Ventimiglia, Susan Sarandon
Distribuit de InterComFilm Distribution