Main menu

header

Americanii cu simţ practic s-au gândit să facă un film multifuncţional. Prin urmare, pentru cei/cele care n-au avut curajul sau interesul să meargă la un spectacol de strip-tease, au decis să-l aducă în sălile de cinema, eventual precedat şi de o mostră pe viu, ca în cazul lansării de la Bucureşti a celor de la RoImage 2000, care au invitat la Grand Cinema Băneasa o trupă, pare-se de succes, Taboo Boys, care a urmat unor cocteiluri cu sau fără alcool, botezate „Magic Mike”.
Regia îi aparţine unui american de renume, celebru pentru „Traffic” şi „Ocean Eleven” ori „Ocean Twelve” şi mai ales pentru „Erin Brockovich”.

Scenele fierbinţi abundă, muzica e antrenantă şi e şi ceva umor. Ideea de a face o carieră din această coregrafie specială a ajuns şi pe la noi, ceea ce era de neimaginat acum două decenii. Numerele sunt general valabile, de la poliţişti la pompieri, trecând pe la cowboy şi acrobaţi.

Un film de vacanţă mai puţin sofisticat decât britanicul „Gol puşcă” de acum câţiva ani şi din care fireşte nu lipseşte o referire la vampirii noştri. Pentru rolul principal a fost ales Channing Tatum, care, de altfel, a şi inspirat ideea peliculei din propriul trecut. Ca să dea ceva mai multă substanţă poveştii, a fost inclusă şi o parte din care nu puteau lipsi drogurile şi mai ales traficanţii. Relaţia cu banca şi banii gheaţă pe care încerci să-i depui în America reprezintă o informaţie utilă.
Pentru tânărul Alex Pettyfer e o şansă de a-şi face şi mai multe fane. O alegere destul de nefericită este însă fata, Olivia Munn. Matthew McConaughey a ajuns un fel de senior la cei 42 de ani, dar face toţi banii.

„Mike Meseriaşu’“

„Magic Mike“
SUA, 2012
Regia: Steven Soderberg
Cu: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew Bomer, Joe Manganiello, Matthew McConaughey, Olivia Munn
Distribuit de: RoImage 2000, Prorom