Main menu

header

cotnari wide

de Cristina Tache

De multe ori suntem atât de grăbiţi, încât nu mai avem timp să preparăm o mâncare „ca la mama acasă” şi cumpărăm un sandviş de la fast-food sau alte astfel de alimente nu foarte sănătoase. Pentru cei grăbiţi, dar care vor totuşi să se delecteze cu o mâncare bine gătită, propunem următoarele reţete uşor de preparat la cuptorul cu microunde.

Vinete cu parmezan
Ingrediente:
o vânătă de mărime medie, un ou, două linguriţe cu lapte, o cană cu pesmet condimentat cu Delikat, o cană cu sos pentru spaghete, două căni cu brânză mozzarella, două linguriţe cu parmezan.
Mod de preparare:
se curăţă vânăta şi se taie felii. Într-un vas se bate oul cu lapte. Se pune pesmetul pe o farfurie. Se trec vinetele prin ou apoi prin pesmet. Se pun feliile de vânătă pe farfurie şi se lasă la cuptorul cu microunde timp de patru minute, la putere maximă, întorcându-se feliile o dată la două minute. (va urma)