Main menu

header

cotnari wide

de Cristina Tache

De multe ori suntem atât de grăbiţi, încât nu mai avem timp să preparăm o mâncare „ca la mama acasă” şi cumpărăm un sandviş de la fast-food sau alte astfel de alimente nu foarte sănătoase. Pentru cei grăbiţi, dar care vor totuşi să se delecteze cu o mâncare bine gătită, propunem următoarele reţete uşor de preparat la cuptorul cu microunde.

Prăjitură
Ingrediente: o cană cu apă, un pachet cu gelatină cu aromă de fructe, două căni cu îngheţată de vanilie, un blat de tort pandişpan cu ciocolată şi fulgi de ciocolată.
Mod de preparare:
se amestecă apa cu gelatină. Se lasă la microunde două minute, la putere maximă. Se adaugă îngheţata de vanilie în amestecul fierbinte. Se lasă să se răcească timp de o jumătate de oră, amestecând doar de două ori în acest timp. Se toarnă pandişpanul peste blat. Se lasă la frigider timp de patru ore. Se pun deasupra fulgi de ciocolată şi se serveşte. (va urma)