Main menu

header

16-04-1de Claudia Stan

Din ce în ce mai mulţi oameni sunt interesaţi de un subiect mai puţin obişnuit, paranormalul. Acest lucru se întâmplă deoarece un număr tot mai mare de profeţii, cum ar fi cele ale celebrilor Nostradamus şi Vanga, s-a adeverit. Suntem martorii unor întâmplări obişnuite făcute de nişte oameni înzestraţi cu puteri paranormale. Unii dintre aceştia s-au născut cu ele, pe când alţii le-au dobândit după ce au fost în moarte clinică. Maria Dinu este o basarabeancă stabilită în România acum 20 de ani. Aceasta ne-a povestit că a trecut prin trei morţi clinice în urma cărora a început să perceapă oamenii altfel. Capacităţile sale paranormale, pe care ni le-a şi demonstrat, le puteţi citi în interviul de mai jos.

România are cel mai bun biocâmp
- De ce aţi ales România?
- Am venit acum 20 de ani cu un grup de mai mulţi doctori bioenergeticieni. Am făcut studii la Moscova, la Kiev, fiind instruită de Djunei Davitaşvili şi Serghei Nikolaevici Lazarev (autorul seriei de lucrări despre karma). În România se lucrează cel mai uşor cu energiile şi este cel mai bun biocâmp. Pământul este binecuvântat, pentru că românii, în ciuda aparenţelor, sunt credincioşi. Totodată, aceste energii există şi datorită faptului că au o istorie frumoasă, iar strămoşii s-au luptat cu îndârjire pentru acest teritoriu.

- Şi Nostradamus a scris despre ţara noastră că este binecuvântată, dar nimic nu merge bine...
- România trece prin multe încercări şi valuri tulburi. Toate acestea vor continua să se întâmple până în anul 2012. Acel prag este numit „Marele Liniator”, deoarece toate planetele se vor alinia. Va fi un cutremur mare, iar înainte de acesta Pământul se va mai „scutura” de câteva ori. Aceste lucruri nu vor viza numai România, ci toată planeta. Apoi se va schimba clima, iar în viitor va deveni tot mai frig. După această încălzire la care asistăm acum temperaturile vor scădea, iar lumea se va acomoda foarte greu cu o climă rece. Credinţa este cea care ne poate salva... România va scăpa cu bine, aşa a fost şi în trecut şi aşa va fi şi în viitor.

- Cum reuşiţi să puneţi diagnostic fără o aparatură medicală?
- Văd celulele. Fiecare om este legat de Macrocosmos, adică de Dumnezeu. Toţi au canal energetic, iar cel al vizionarilor este mult mai puternic, şi prin acesta noi primim energie de Sus. Dar trebuie să fii pregătit pentru acest lucru, să citeşti rugăciuni, să faci meditaţii la lumina lumânărilor, în preajma cristalelor. În acest mod, persoanele care fac aceste lucruri pot primi informaţii de la Dumnezeu.

„Am văzut o lumină puternică ce mă mângâia”
- Să înţeleg că nu trebuie să ne naştem cu acest har? Îl putem dobândi pe parcurs?
- Eu nu m-am născut cu acest har. La vârsta de 7 ani am avut prima moarte clinică (am căzut într-o groapă şi am avut leziuni interne), la 30 de ani am avut cea de-a doua moarte clinică (din cauza unui şoc emoţional), iar la 36 de ani a avut loc cea de-a treia (din cauza unei operaţii greşite), care a fost şi cea mai adâncă. Tot ce am văzut în acel timp este greu de reprodus în cuvinte... În jurul Pământului nostru este un râu pe care omul, atunci când moare, îl trece, traversând către Planeta Moartă. Acolo m-am întâlnit cu toate rudele mele decedate. Mă simţeam foarte bine şi îi ascultam cum vorbeau cu mine. După aceea am mers printr-un tunel cu multe uşi. Ultima s-a deschis şi am văzut o lumină puternică ce mă mângâia şi mă liniştea. Am auzit o voce... îmi spunea să mă întorc. M-am trezit în momentul în care mi se punea cearceaful pe faţă pentru a fi dusă la morgă. După aceste experienţe, biocâmpul meu a început să se deschidă.

- Cum v-aţi dat seama că îi puteţi ajuta pe oameni?
- Toate persoanele care au trecut printr-o moarte clinică au devenit celebre, în sensul că şi-au schimbat viaţa... unele au devenit preoţi, altele pictori, deşi înainte nu puteau picta şi aşa mai departe, pentru că această experienţă aduce daruri spirituale. Eu pot vedea aura oamenilor, iar în aceasta pot citi dacă au accidente, dacă suferă de vreo boală, cum este căsnicia lor etc.

- Clarviziunile, diagnosticările nu vă afectează cu nimic? Energia dumneavoastră este nelimitată?
- Trebuie să fii pregătit să faci acest lucru. În fiecare dimineaţă mă trezesc la ora 4:00, pentru că atunci este cea mai bună energie, atunci este momentul ideal de a citi rugăciuni. Este un efort mare, pentru că toate afecţiunile oamenilor cu care intru în contact vin spre mine şi trebuie să fiu pregătită energetic să „ard” boala.

16-04-2Vindecă prin bioenergie
- De ce au cristalele puteri?
- Puterea cristalelor era bine cunoscută de locuitorii Atlantidei, care făceau inclusiv operaţii chirurgicale cu ele. Cristalul ne alege pe noi, de aceea îmi trimit pacienţii să îşi cumpere unul după care să îl aducă la mine, pentru a-i spune cărui sfânt aparţine. Dacă, de exemplu, aparţine Sfântului Gheorghe îi trimit cu cristalul la biserica ce are acest hram, pentru a-l umple cu energie. După aceasta, fiecare om poate lucra singur la energizarea organismului său. De exemplu, dacă vă doare inima trebuie să înţepaţi uşor cu vârful cristalului în buricul degetului mic, dacă sunteţi balonaţi - pe inelar, dacă vă doare ficatul - pe mijlociu, arătătorul este pentru pancreas, iar degetul mare este pentru a stimula voinţa sau pentru a vă ajuta să luaţi o decizie. Mai mult, persoanele necăsătorite trebuie să plimbe vârful cristalului pe linia vieţii de trei ori. Pentru soluţii privind problemele financiare plimbaţi cristalul pe brăţara mâinii, tot de trei ori. Aceste proceduri trebuie alternate şi cu ceaiurile pe care dumneavoastră le aveţi în revistă, în funcţie de afecţiune.

- Ce boli puteţi vindeca sau trata?
- Bolile de inimă, infarct şi preinfarct, pentru că, din păcate, sunt din ce în ce mai multe. Cu ajutorul energiei reuşesc să sparg şi să fărâmiţez şi pietrele de la rinichi. Pot ameliora durerile musculare, osteoporoza şi problemele mai grave cum ar fi cancerul, dar în stadiu incipient. Mai mult, îi ajut pe oameni atunci când vor să îşi cumpere pământ, spunându-le dacă acolo este un câmp energetic bun sau nu.

- Care a fost cel mai dificil caz pe care l-aţi avut?
- Am avut multe, dar cel mai greu a fost cu o fetiţă în vârstă de 8 luni. În timp ce mama sa o spăla i-a răsucit picioruşul, iar eu am tratat-o cu bioenergie. Primul experiment de acest gen l-am făcut pe mine acum câţiva ani când mi-am rupt piciorul la Sinaia. Mi l-am pus singură în ghips şi l-am refăcut, pentru că am simţit o energie negativă în persoana doctorului şi am refuzat serviciile sale. Apropo de această situaţie vă sfătuiesc ca atunci când mergeţi undeva şi nu vă place gazda să nu mâncaţi şi să nu beţi nimic, pentru că vă alimentaţi organismul cu energie negativă.

„Morţii îi pot ajuta pe cei vii”
- Comunicaţi cu sufletele celor morţi. Nu este împotriva legilor creştineşti să faceţi acest lucru? Mai ales că dumneavoastră asociaţi orice terapie cu rugăciunile.
- Eu iau poza persoanei decedate şi vorbesc cu ea. Acest lucru se întâmplă doar dacă spiritul doreşte să comunice. Morţii îi pot ajuta pe cei vii. Am avut un caz în care o tânără a venit la mine cu poza mamei care a decedat. Sufletul femeii a fost de acord să discute cu mine şi, mai întâi, i-am spus fetei câteva lucruri pe care nu aveam de unde să le ştiu, pentru a mă crede. La final, sufletul m-a rugat să îi transmit tinerei ca la data de 12 aprilie să nu se urce în nicio maşină, pentru că va avea accident. Ea nu a ascultat, a făcut accident la acea dată şi a venit la mine plină de uimire că ceea ce îi spusesem era adevărat. Acum 20 de ani când am venit în România mi l-am ales duhovnic pe părintele Galeriu. I-am povestit tot ceea ce s-a întâmplat cu mine şi ceea ce pot să fac, că pot comunica inclusiv cu persoanele decedate. Acesta mi-a spus că, dacă am acest har, iar omul are nevoie să ia legătura cu sufletul celui mort, nu este niciun păcat.

- Cum se desfăşoară o discuţie dintre dumneavoastră şi un spirit?
- Îl salut, mă prezint şi îi spun că un membru al familiei sau un prieten vrea să îi vorbească. După care îl întreb dacă îl deranjez sau este obosit, dacă îi este foame şi vrea pomană. Am avut cazuri în care sufletele îşi doreau pălării sau cămăşi şi, când le spuneam copiilor lor, aceştia erau uimiţi, pentru că era vorba despre pălăria sau cămaşa preferată a celor trecuţi în nefiinţă.

- Cum se împacă pacienţii cu tot ceea ce puteţi face?
- Mulţi vin încordaţi şi neîncrezători. Iar eu sunt datoare să le fac o demonstraţie şi să le arăt ceea ce pot. Pacientul trebuie să îmi spună doar numele şi atât, pentru că restul îl văd eu. Am 15 ani de când am cabinetul (telefon 021/771.26.47) şi nu am avut oameni nemulţumiţi, pentru că au văzut ceea ce pot să fac.

„Persoanele care au fost în moarte clinică au devenit oameni celebri, pentru că această experienţă îţi aduce daruri spirituale“

Şi Vanga vorbea cu „tărâmul de dincolo“

- Mai cunoaşteţi persoane care au vorbit cu sufletele decedaţilor?
- Vanga, cea mai cunoscută femeie-medium şi care era oarbă, comunica foarte des cu morţii. Alekseyevich Gagarin, celebrul cosmonaut, era una dintre persoanele cu care a vorbit, deoarece un prieten de-al lui voia să ia legătura cu el. Gagarin i-a spus, prin intermediul Vangăi, că atunci când a trăit i-a promis un ceas, dar nu s-a ţinut de cuvânt. Prietenul cosmonautului a rămas şocat. Această femeie a fost foarte puternică şi mi-a salvat şi mie viaţa. Trebuia să vin în România, în excursie, când a fost cutremurul din 1977. Eram în gară, alături de un grup de prieteni, iar cu câteva clipe înainte să mă urc în tren, Vanga mi-a transmis telepatic o viziune despre ceea ce se va întâmpla în Bucureşti. M-am speriat şi nu m-am mai urcat în tren. Le-am povestit amicilor ce am văzut, dar ei nu au vrut să creadă. Au ajuns acolo şi au avut de suferit, pentru că şi-au pierdut paşapoartele printre dărâmături.

A prezis mandatul lui Traian Băsescu

- Ce previziuni aţi făcut şi s-au adeverit?
- Înainte de accidentul aviatic de la Baloteşti din 1995 am avut o viziune. Am sunat la cel mai apropiat aeroport şi am spus că va fi un accident aviatic şi că trei zile ar fi bine să nu decoleze niciun avion. Din păcate, cei de acolo au crezut că sunt nebună. A treia zi s-a întâmplat nenorocirea. Puţină lume înţelege ceea ce vedem noi... Înainte ca domnul preşedinte Traian Băsescu să îşi anunţe candidatura pentru prima oară am făcut câteva previziuni politice unui ziar. Am spus că această funcţie o va avea un bărbat cu grad, venit de la mare. Şi acestea sunt doar câteva exemple...