Main menu

header

696 14 1de Roxana Istudor şi Eduard Popa

Pilota „hibrid” Simba este considerată „un miracol pentru problemele menopauzei” și creată dintr-un material care îi apără pe astronauții NASA de variațiile mari de temperatură.

Scutește de transpirațiile nocturne

O pilotă recent lansată face senzație în rândul femeilor de o anumită vârstă, care se confruntă cu neplăcutele bufeuri ale menopauzei, notează „Daily Mail”. Este vorba despre Simba, piesă de lenjerie capabilă să regleze temperatura corpului pe timpul nopții, scutind astfel doamnele de episoadele de transpirație excesivă, cu tot alaiul lor de disconfort. Mai precis, chiar dacă are un preț destul de mare - 345 de lire sterline la varianta supersize - pilota dispare rapid din ofertele producătorului, întrucât este creditată cu efecte minunate. De altfel, pe blogul companiei, o clientă încântată a notat că pilota este „o minune pentru menopauză și o voi recomanda tuturor cunoștințelor mele de o anumită vârstă”.

Preia căldura în plus a corpului

Pilota este creată în jurul tehnologiei outlast, dezvoltată în cadrul NASA pentru costumele astronauților și care le permite acestora să nu fie afectați de schimbările bruște de temperatură din spațiul cosmic. Este promovată ca fiind potrivită pentru toate anotimpurile, umplută cu bumbac de cea mai bună calitate, de o grosime confortabilă și are cusături duble, astfel poziționate încât să permită circulația optimă a aerului. Tehnologia funcționează prin absorbirea și apoi eliberarea căldurii peste noapte în concordanță cu temperatura exterioară. Mai precis, preia căldura în plus a corpului atunci când acesta se încinge și viceversa. Reducând căldura generată de bufeuri cu peste 50%, pilota asigură un somn liniștit și odihnitor peste noapte, element important pentru persoanele aflate la menopauză și care pot suferi, în plus, și de insomnie.

Pentru multe femei, bufeurile menopauzei pot însemna nopți nedormite din cauza transpirației, cu impact asupra tuturor aspectelor vieții de fiecare zi