Main menu

header

de Raluca Dubăşaru, parapsiholog

Încă de la Facerea Lumii, ştiinţa şi religia s-au bătut cap în cap. Cine, cum şi ce a făcut sunt întrebări la care cele două răspund diferit. Însă dincolo de asta şi de faptul că ştiinţa încearcă să dea un răspuns la toate întrebările noastre, vom rămâne întotdeauna fascinaţi de fenomenele paranormale, de fantome, de viziuni, de premoniţii. Şi asta pentru simplul motiv că locuim într-o lume care păstrează partea ei de mister.

Puţini văd cu adevărat partea misterioasă a lumii
Sunt oameni care aproape că au uitat în ce anotimp sunt. Cufundaţi în încăperea cu jaluzele trase, aceştia nu mai realizează ce se întâmplă afară, când înverzesc pomii, când încep să le cadă frunzele sau când se întorc păsările din ţările calde. Din păcate, mulţi dintre noi am pierdut legătura cu natura, cu tot ce e mai viu şi mai frumos. Tot aşa, prea puţini văd cu adevărat partea misterioasă a lumii, iar mulţi dintre aceştia nu o înţeleg. Şi mă refer aici la cei cu capacităţi paranormale, la clarvăzători, acei oameni ciudaţi care trăiesc în două lumi: cea materială - palpabilă, prezentă şi absolut fizică, şi într-o lume imaterială - plină de informaţii, visuri, viziuni, o lume în care timpul se lasă chemat din viitor în prezent, în care trecutul foarte îndepărtat dă năvală în prezent pentru a-şi spune cuvântul, căci viitorul nu poate exista fără trecut, iar prezentul este cel ce construieşte viitorul. Învălmăşiţi în acest joc de cuvinte, trebuie să adaug că persoana cu capacităţi paranormale este cea care poate face o distincţie clară între ceea ce se poate realiza şi ceea ce nu se poate realiza încă...

Ce-ar fi fost dacă n-ar fi fost aşa?
Acum urmează o întrebare destul de interesantă. Pe câţi dintre dumneavoastră nu v-a dus gândul la lucruri care s-au întâmplat cu mult timp înainte, la consecinţele acestora şi la ce ar fi fost dacă n-ar fi fost aşa? Câţi dintre noi nu au fost tentaţi, din curiozitate sau nu numai, să-şi afle viitorul prin orice mijloace: de la metode simpliste, cum ar fi zaţul de cafea şi cărţile de ghicit, până la celebrul clarvăzător?! Fără acesta din urmă, multe întrebări stau încă fără răspuns, căci doar el poate face legătura trecutului cu boala, mai ales în rândul copiilor.

Pământul este în schimbare, oamenii... la fel
Nevoia de a consulta o persoană cu astfel de capacităţi a devenit astăzi aproape la fel de imperioasă ca acum 6.000 de ani, pe vremea lui Imhotep, care a fost unul dintre cei mai puternici clarvăzători. De ce afirm acest lucru? Simplu: toţi suntem bombardaţi cu informaţii, şi nu orice fel de informaţii... ci din cele mai diverse, căci este clar pentru toată lumea că Universul este în schimbare, Pământul este în schimbare, oamenii sunt în schimbare. Şi Tu. Da. Tu, cel care citeşti aceste fraze, te schimbi o dată cu Universul şi nu înţelegi ce ţi se întâmplă, nu înţelegi de ce lucrurile o iau razna - cu toate că ai citit despre puterea gândirii pozitive şi te străduieşti să o aplici. Şi te miri, te enervezi că nu funcţionează. În cazul ăsta nu crezi c-ar fi timpul să întrebi pe cineva care vede dincolo de lumea reală, pe cineva care trăieşte în două lumi, cineva care este iniţiat de maeştri, care are cunoaştere şi mulţi ani de practică în acest minunat şi subtil domeniu?!

Parapsihologul are leac pentru suferinţa fizică şi psihică
Un parapsiholog te poate ajuta în multe feluri, nu numai prin a-ţi spune ce te aşteaptă în viitor. Sunt cazuri în care medicina tradiţională nu are nici un răspuns la suferinţele tale, iar el îţi poate pune un diagnostic corect. În plus, majoritatea au cunoştinţe temeinice în tehnici de vindecare dintre cele mai variate... dar şi cunoştinţe despre ritualuri şi diverse tehnici de a-ţi îmbunătăţi viaţa.

Ruperea legăturii cu natura distruge dragostea

Îmi amintesc de o prietenă care nu reuşea să-şi găsească un partener de viaţă, cu toate că în viitorul său era foarte clar că se va întâmpla asta. Însă ea era nerăbdătoare, descurajată... şi atunci am învăţat-o să facă un ritual simplu şi frumos pentru a atrage dragostea în viaţa sa. I-am sugerat să-şi aleagă un vas sau un ghiveci, orice o atrage, să planteze în el câteva seminţe de busuioc şi să le îngrijească şi să le iubească zilnic cu duioşie, în timp ce rosteşte: „Sunt îndrăgostită, mulţumesc!”. După acest ritual, prietena mea a plecat vara în vacanţă în Grecia, de unde s-a întors, fericită, împreună cu „sufletul-pereche”. În timp ce îmi povestea, fericită, ce s-a întâmplat, i-am atras atenţia asupra vasului în care plantase busuiocul. Era o caserolă de iaurt grecesc... şi iată cum lucrurile se întâmplă exact aşa cum trebuie să se întâmple.

• Pentru unii sunt de ajuns doar informaţiile, alţii preferă să facă ceva ca să fie activi, iar alţii sunt fericiţi doar să aştepte să se întâmple. Un lucru însă e cert: fiecare primeşte după nevoi.